Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Pyletech για διαγωνισμό για ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Καταθέσαμε εύλογες και κοστολογημένες προτάσεις

Pyletech για διαγωνισμό για ναυπηγεία Σκαραμαγκά: Καταθέσαμε εύλογες και κοστολογημένες προτάσεις
«Εύλογες και κοστολογημένες προτάσεις» μέσω ενός πλάνου που προέβλεπε επενδύσεις ύψους 700 εκατ. ευρώ και δημιουργία πάνω από 1.600 άμεσων και 6.000 έμμεσων θέσεων εργασίας, αναφέρει ότι κατέθεσε η Pyletech
Σχετικά Άρθρα

«Εύλογες και κοστολογημένες προτάσεις» μέσω ενός πλάνου που προέβλεπε επενδύσεις ύψους 700 εκατ. ευρώ και δημιουργία πάνω από 1.600 άμεσων και 6.000 έμμεσων θέσεων εργασίας, αναφέρει ότι κατέθεσε η Pyletech, σε ανακοίνωσή της, στον διαγωνισμό για την ανάληψη των ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

Ως Όμιλος Pyletech, που γνωρίζει άριστα το ναυπηγικό κομμάτι, τη διεθνή αγορά και τις σημαντικές επενδύσεις, που απαιτούνται για να καταστούν τα πρώην ναυπηγεία Σκαραμαγκά βιώσιμα και διεθνώς ανταγωνιστικά, καταθέσαμε εύλογες και κοστολογημένες προτάσεις.
Ωστόσο, δεν ήταν οι επικρατέστερες.
Χαιρόμαστε να υπάρχουν επενδυτές, οι οποίοι σκοπεύουν να επενδύσουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα και μάλιστα σε αυτόν τον υψηλού ρίσκου τομέα.
Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!
Το δικό μας επενδυτικό πλάνο προέβλεπε επενδύσεις ύψους 700 εκατ. ευρώ και θα δημιουργούσε πάνω από 1.600 άμεσες και 6.000 έμμεσες θέσεις εργασίας.
Ελπίζουμε οι επενδύσεις των νέων επενδυτών, που επικράτησαν, να ξεπεράσουν τις δικές μας και να αποδειχθούν βιώσιμες, προς όφελος της Ελλάδας.
Εμείς συνεχίζουμε να εξετάζουμε διάφορες επενδύσεις, που σχετίζονται με την προηγμένη τεχνολογία, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και τη Βόρειο Αμερική".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης