Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ο Όμιλος Olympia Group επέλεξε DIS και Microsoft Dynamics 365 Human Resources

tags :
Ο Όμιλος Olympia Group επέλεξε DIS και Microsoft Dynamics 365 Human Resources

Το έργο έχει τεθεί σε παραγωγική λειτουργία από τον Φεβρουάριο 2021 στις εταιρείες Westnet, Sunlight, Retail World (Public, Media Markt) και Olympia

Ο Διεθνής Επενδυτικός Όμιλος, Olympia Group, με δυναμική παρουσία σε 8 χώρες και απασχολώντας περισσότερους από 4,000 υπαλλήλους, επέλεξε τη λύση Microsoft Dynamics 365 Human Resources και την DIS για την υλοποίησή της, κατά μήκος του πολυσχιδούς επιχειρηματικού οικοσυστήματός του, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργιών Personnel management, Organization hierarchy, Leave & absence, Benefit management, Employee performance-reviews-goals και Employee self-service.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το έργο έχει τεθεί σε παραγωγική λειτουργία από τον Φεβρουάριο 2021 στις εταιρείες Westnet, Sunlight, Retail World (Public, Media Markt) και Olympia, με την DIS να έχει εκπονήσει απρόσκοπτα τον σχεδιασμό μιας λύσης που παρέχει στον Όμιλο όλα τα απαραίτητα εργαλεία, προκειμένου να εκσυγχρονίσει και να ενισχύσει τις υπάρχουσες HR διαδικασίες.
Ο Λουκάς Δεληγιαννάκης, Digital Operating Partner του Ομίλου Olympia δήλωσε:«Εμπιστευτήκαμε τη λύση της Microsoft, ενώ χάρη στην εξειδίκευση της ομάδας της DIS, η υλοποίηση του συστήματος ολοκληρώθηκε σε μόλις 6 μήνες.
Η λύση αυτή βοήθησε τον Όμιλο να βελτιώσει τις διαδικασίες υποστήριξης του ανθρώπινου δυναμικού και να ενισχύσει την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία των σχετικών διευθύνσεων, αναβαθμίζοντας την εμπειρία των εργαζομένων, ενώ παράλληλα, αξιοποιώντας το Microsoft Azure Cloud, καθιστά δυνατή την απομακρυσμένη σύνδεση των εργαζομένων μέσω οποιασδήποτε συσκευής».
Ο Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και CEO της DIS, σχολίασε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Olympia Group που μας ανέθεσε αυτό τον στρατηγικό ρόλο για τον ψηφιακό επιχειρησιακό μετασχηματισμό της.
Η cloud native λύση διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της Microsoft σε συνδυασμό με τη βαθιά μας γνώση των επιχειρηματικών πρακτικών ανταποκρίθηκαν στο έπακρο στις ανάγκες του Ομίλου.
Είμαι βέβαιος ότι η επένδυση αυτή θα οδηγήσει την Olympia Group στην ενδυνάμωση της εταιρικής της κουλτούρας και την αύξηση της παραγωγικότητας, συντελώντας στην περαιτέρω ανάπτυξή της.»
O Κωνσταντίνος Καττιρτζής, Partner Development Lead, Microsoft Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας, σχολίασε: «Στο σύγχρονο υβριδικό εργασιακό περιβάλλον, η ενίσχυση των ανθρώπων μας με τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους, να πετύχουν τους στόχους τους, αλλά και να εξασφαλίσουν απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή, έχει καταστεί πιο επίκαιρη και σημαντική από ποτέ.
Η λύση Dynamics 365 Human Resources επιτρέπει στα τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού και στα στελέχη αυτών, να υποστηρίζουν και να κατευθύνουν τους υπαλλήλους τους, ενισχύοντας το ομαδικό πνεύμα και την παραγωγικότητά τους, και εν τέλει, συμβάλλοντας στην επιτυχία του εκάστοτε οργανισμού.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Όμιλος Olympia Group τοποθετεί τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους στον πυρήνα της λειτουργίας του με την υιοθέτηση της λύσης αυτής μέσω της DIS, ενδυναμώνοντας περαιτέρω τη μακροχρόνια συνεργασία μας.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης