Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Costamare: Στο 2,7% - 3,1% το εύρος απόδοσης του ομολόγου

tags :
Costamare: Στο 2,7% - 3,1% το εύρος απόδοσης του ομολόγου
Η εταιρία προχωρά σε έκδοση πενταετούς ομολόγου ύψους έως 100 εκατ. ευρώ με τη δημόσια προσφορά για τις ομολογίες να ξεκινά αύριο 19 Μαϊου και να διαρκεί ως τις 21 Μαϊου. Εν συνεχεία οι τίτλοι θα εισαχθούν στην κατηγορία τίτλων σταθερού εισοδήματος του ΧΑ.

Το εύρος απόδοσης του ομολόγου έδωσε στη δημοσιότητα η Costamare.
Η εταιρία προχωρά σε έκδοση πενταετούς ομολόγου ύψους έως 100 εκατ. ευρώ με τη δημόσια προσφορά για τις ομολογίες να ξεκινά αύριο 19 Μαϊου και να διαρκεί ως τις 21 Μαϊου.
Εν συνεχεία οι τίτλοι θα εισαχθούν στην κατηγορία τίτλων σταθερού εισοδήματος του ΧΑ.
Το εύρος της απόδοσης του ομολόγου διαμορφώνεται μεταξύ 2,7% και 3,1%.
Ο προσδιορισμός της απόδοσης και του επιτοκίου των Ομολογιών, θα γίνει με τη διαδικασία του βιβλίου προσφορών, το οποίο θα τηρηθεί από τους Συντονιστές Κυρίους Αναδόχους και θα διενεργηθεί μέσω της διαδικασίας Η.ΒΙ.Π.
Στο βιβλίο προσφορών συμμετέχουν αποκλειστικά Ειδικοί Επενδυτές.

Η διαδικασία συμμετοχής ιδιωτών επενδυτών

Οι ενδιαφερόμενοι Ιδιώτες Επενδυτές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις Αιτήσεις Κάλυψης προσερχόμενοι απευθείας στα καταστήματα των Συντονιστών Κυρίων Αναδόχων, ήτοι της «Τράπεζας Πειραιώς, της «ALPHA BANK A.E.» και της «Euroxx Χρηματιστηριακής Α.Ε.Π.Ε.Υ.» και της Αναδόχου «Optima bank», καθώς και μέσω των Μελών Η.ΒΙ.Π. και των Συμμετεχόντων στο Σ.Α.Τ. που συνεργάζονται με τα Μέλη Η.ΒΙ.Π. για την υποβολή των Αιτήσεων Κάλυψης μέσω της υπηρεσίας Η.ΒΙ.Π.
Για τη συμμετοχή τους στη Δημόσια Προσφορά, οι ενδιαφερόμενοι Ιδιώτες Επενδυτές που θα προσέρχονται απευθείας στα καταστήματα των Αναδόχων θα πρέπει να προσκομίζουν το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή το διαβατήριό τους, τον αριθμό φορολογικού μητρώου τους και την εκτύπωση των στοιχείων του Σ.Α.Τ.
Σε περίπτωση υποβληθείσας Αίτησης Κάλυψης για Ιδιώτη Επενδυτή μέσω Λογαριασμού Αξιογράφων Πελάτη, συμπεριλαμβανομένης και της Κοινής Επενδυτικής Μερίδας, η εν λόγω αίτηση θα γίνεται δεκτή, μόνο εφόσον ο εν λόγω Ιδιώτης Επενδυτής είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος των Λογαριασμών Αξιογράφων βάσει των οποίων εγγράφεται.
Οι ενδιαφερόμενοι Ιδιώτες Επενδυτές θα εγγράφονται στην κατώτατη απόδοση του ως άνω εύρους.
Ως αξία της συμμετοχής για τους Ιδιώτες Επενδυτές ορίζεται το γινόμενο του αριθμού των αιτούμενων Ομολογιών επί την ονομαστική αξία €1.000 εκάστης Ομολογίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης