Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Γεωργιάδης (Υπ. Ανάπτυξης): Επαναλειτουργεί η «Πίτσος», έγινε το μεγάλο βήμα

Γεωργιάδης (Υπ. Ανάπτυξης): Επαναλειτουργεί η «Πίτσος», έγινε το μεγάλο βήμα
Η εταιρεία Pyramis αγόρασε μέρος του παραγωγικού εξοπλισμού του εργοστασίου της Πίτσος και θα ξεκινήσει δύο γραμμές παραγωγής
Σχετικά Άρθρα
Η εταιρεία Pyramis αγόρασε μέρος του παραγωγικού εξοπλισμού του εργοστασίου της Πίτσος και το αμέσως προσεχές διάστημα θα προχωρήσει σε επένδυση δύο γραμμών παραγωγής ηλεκτρικών συσκευών. Αυτό γνωστοποίησε η εταιρεία Pyramis με επιστολή της προς τον υπουργό Ανάπτυξης, 'Αδωνι Γεωργιάδη.
Ο υπουργός σε ανάρτησή του στο twitter αναφέρει: «Χθες αργά το απόγευμα ενημερώθηκα επισήμως από την εταιρεία «Pyramis» ότι το μεγάλο βήμα για την επαναλειτουργία των εγκαταστάσεων της «Πίτσος» έγινε.
Είμαι υπερήφανος που άλλη μια πρωτοβουλία μας πιάνει τόπο, για να δημιουργούν εκ νέου θέσεις εργασίας που χάθηκαν.
Συνεχίζουμε!»
Capture_15.JPG

Η επιστολή προς τον Αδωνι Γεωργιάδη

Tην επιστολή προς τον υπουργό που υπογράφει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pyramis, Ν. Μπακατσέλος και αναφέρει τα εξής:
«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ
θα ήθελα να σας ενημερώσω και εγγράφως σχετικά με την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης που αφορά στην εξαγορά του εξοπλισμού του εργοστασίου Πίτσος στο Ρέντη. Όπως ενημερώθηκα σήμερα από την διοίκηση της εταιρείας η πρόταση μας για αγορά μέρους του παραγωγικού εξοπλισμού του εργοστασίου έχει γίνει δεκτή.
Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουμε στην αποσαφήνιση του περιεχομένου της συμφωνίας και στην υλοποίηση της επένδυσης από πλευράς μας, δύο γραμμών παραγωγής ηλεκτρικών συσκευών.
Θα ήθελα για ακόμη μία φορά να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και τις προσπάθειές που έχετε κάνει εξαρχής ώστε να στηρίξετε αυτό το εγχείρημα. Σας διαβεβαιώνω πως με τη βοήθειας σας θα υλοποιήσουμε το όραμά μας για την ενίσχυση της παραγωγικής βάσης της πατρίδας μας και την αξιοποίηση της τεχνογνωσίας και των ικανοτήτων των πρώην εργαζομένων της Πίτσος».

Η Πυραμίς Μεταλλουργία ΑΕ

Η Πυραμίς Μεταλλουργία ΑΕ, όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα της, είναι μία ελληνική εταιρεία παραγωγής και εμπορίας ολοκληρωμένων λύσεων για την κουζίνα και το μπάνιο.
Ιδρύθηκε το 1959 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται το εργοστάσιο παραγωγής, οι αποθήκες και τα γραφεία διοίκησης.
Σήμερα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ανοξείδωτων νεροχυτών παγκοσμίως, με δυναμικότητα άνω των 1.500.000 τεμαχίων ετησίως, με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα που καλύπτει το 97% της συνολικής παραγωγής της.
Τα προϊόντα της εξάγονται σε πάνω από 65 χώρες παγκοσμίως και στις 5 ηπείρους, ενώ επίσης διαθέτει δίκτυο με 8 θυγατρικές εταιρείες σε Ρουμανία, Πολωνία, Αγγλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Τσεχία, Ιταλία και Ρωσία.Σε ισχύς βρίσκεται επίσης εμπορική συμφωνία για την αποκλειστική χρήση του εμπορικού σήματος και διάθεσης των προϊόντων Πυραμίς από την ανεξάρτητη εταιρία Pyramis UAE για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Βασιζόμενη στο όραμα και την πολυετή της εμπειρία, η εταιρεία πρόσθεσε στην παραγωγική της δυναμική, ένα νέο εργοστάσιο γρανιτένιων νεροχυτών.
Η μονάδα παραγωγής βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή του Κιλκίς, με το αρχικό ύψος της επένδυσης να ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ και την ετήσια παραγωγική δυναμικότητα της να υπερβαίνει τους 40.000 γρανιτένιους νεροχύτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης