Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Newsphone: Στις 9/4 η Γενική Συνέλευση για ακύρωση ιδίων μετοχών

tags :
Newsphone: Στις 9/4 η Γενική Συνέλευση για ακύρωση ιδίων μετοχών
Newsphone: Στις 9/4 η ΓΣ για ακύρωση ιδίων μετοχών
Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την Newsphone Hellas την 09.04.2021, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 13:00, που θα διεξαχθεί ως προς όλους τους μετόχους αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα, χωρίς τη φυσική παρουσία των μετόχων, και συγκεκριμένα με τηλεδιάσκεψη σε πραγματικό χρόνο, λόγω της έκτακτης ανάγκης και στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19.
ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ: Ακύρωση του συνόλου των 97.901 ιδίων μετοχών που έχει αποκτήσει η Εταιρεία στο πλαίσιο προγράμματος απόκτησης ιδίων μετοχών, με αντίστοιχη μείωση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά το ποσό των €29.370,30, σύμφωνα με το άρθρο 49 του ν. 4548/2018 και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρείας.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για το ανωτέρω θέμα της ημερήσιας διάταξης, οι μέτοχοι καλούνται με την παρούσα και χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης, σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 16.04.2021 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00 μμ, η οποία ομοίως θα διεξαχθεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα, για συζήτηση και λήψη απόφασης επί του ως άνω μοναδικού θέματος της ημερήσιας διάταξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης