Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η IWG αγόρασε την αμερικανική start-up επιχείρηση The Wing

tags :
Η IWG αγόρασε την αμερικανική start-up επιχείρηση The Wing
Η IWG δημοσιοποίησε ότι πρόσφατα απέκτησε πλειοψηφική συμμετοχή στην αμερικανική start-up επιχείρηση The Wing

Η IWG, παγκόσμιος όμιλος ευέλικτων χώρων εργασίας με δραστηριοποίηση και στη χώρα μας, δημοσιοποίησε ότι πρόσφατα απέκτησε πλειοψηφική συμμετοχή στην αμερικανική start-up επιχείρηση The Wing, που απευθύνεται αποκλειστικά στη γυναικεία επιχειρηματικότητα.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται σε παγκόσμιο επίπεδο λόγω της πανδημίας, η IWG, που κατέχει επίσης τις εταιρείες Regus και Spaces, επένδυσε στη The Wing προκειμένου να διευκολύνει την γρήγορη ανάπτυξη της νεοφυούς επιχείρησης.
Η start-up, που ιδρύθηκε το 2016 και σύντομα συγκέντρωσε χρηματοδότηση άνω των 100 εκατ. δολαρίων από εταιρείες όπως η Airbnb, η Sequoia Capital και η WeWork, διαθέτει 11 σημεία στη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, το Σικάγο και το Λονδίνο.
Ο Χρήστος Μισαηλίδης, CEO της IWG, δήλωσε αναφορικά με τη σύμπραξη: Η νέα αυτή συνεργασία της IWG με την εταιρεία The Wing υπογραμμίζει το όραμα και τις αξίες του ομίλου μας σε ό,τι αφορά τη βελτιστοποίηση και την παροχή όσο το δυνατόν περισσότερων επιλογών ευέλικτων εργασιακών χώρων.
Έτσι προσθέτουμε στις επιλογές των πελατών μας ένα νέο format που έχει σκοπό να βοηθήσει την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας καθώς και να ωθήσει το networking μεταξύ των μελών των συγκεκριμένων επιχειρηματικών κέντρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης