Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Info Quest Technologies εξαγόρασε την Team Candi

tags :
Η Info Quest Technologies εξαγόρασε την Team Candi

Είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft στον χώρο της παροχής λύσεων «Modern Workplace», με υψηλή τεχνογνωσία και σημαντική συμβολή στον ψηφιακό μετασχηματισμό μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων.

H Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest, ανακοινώνει την εξαγορά κατά 100% της εταιρείας Team Candi.

Η Team Candi είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft στον χώρο της παροχής λύσεων «Modern Workplace», με υψηλή τεχνογνωσία και σημαντική συμβολή στον ψηφιακό μετασχηματισμό μεγάλων εμπορικών και βιομηχανικών επιχειρήσεων.
Εξειδικεύεται στη σχεδίαση και υλοποίηση λύσεων, αξιοποιώντας το Power Platform, το MS Teams, καθώς και το SharePoint της Microsoft, εφαρμογές του Microsoft 365, που επιτρέπουν τη γρήγορη αυτοματοποίηση των διαδικασιών και τον ψηφιακό μετασχηματισμό και εκσυγχρονισμό.
Η Infο Quest Technologies, ο κορυφαίος διανομέας προϊόντων προστιθέμενης αξίας στην Ελληνική αγορά πληροφορικής, είναι διαχρονικός συνεργάτης της Microsoft με ιδιαίτερα μεγάλη συμβολή στη διάχυση και αξιοποίηση των τεχνολογιών της Αμερικάνικης εταιρείας.
Τώρα που η μετάβαση και η υιοθέτηση των τεχνολογιών Cloud είναι περισσότερο από ποτέ επιτακτική, η Infο Quest Technologies επενδύει σε τεχνογνωσία, υποδομές, λύσεις και υπηρεσίες στο περιβάλλον Microsoft Cloud, οδηγώντας, μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της, τις ελληνικές επιχειρήσεις στη νέα ψηφιακή εποχή.
«Mε την ένταξή μας στην οικογένεια της Infο Quest Technologies, ξεκινά μία νέα περίοδος για την Team Candi» δήλωσε ο κ. Μάνος Πέπης, Ιδρυτής & CEO της εταιρείας.
«Είμαστε σίγουροι πως θα μας δώσει νέα δυναμική και ευκαιρίες να δημιουργήσουμε και να εξελιχθούμε».
«Καλωσορίζουμε τη γνώση, την εξειδίκευση και το ταλέντο της Team Candi στην εταιρεία μας και τον Όμιλο Quest» δήλωσε ο κ. Εφορακόπουλος, CEO της Infο Quest Technologies.
«Στo πλαίσιo της στρατηγικής συνεργασίας μας με τη Microsoft, συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημιουργία αξίας μέσω λύσεων και υπηρεσιών σε περιβάλλον Cloud, προς όφελος του οικοσυστήματος των συνεργατών και πελατών μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης