Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Δομική Κρήτης: Κατόπιν ΑΜΚ, με 48,5% στη συγγενή εταιρεία ΔΙΑΣ

Δομική Κρήτης: Κατόπιν ΑΜΚ, με 48,5% στη συγγενή εταιρεία ΔΙΑΣ
Σε 48,5% διαμορφώθηκε το ποσοστό που κατέχει η Δομική Κρήτης στη συγγενή εταιρεία ΔΙΑΣ
Σε 48,5%, από 42%, διαμορφώθηκε το ποσοστό που κατέχει η Δομική Κρήτης στη συγγενή εταιρεία ΔΙΑΣ, κατόπιν αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
Σημειώνεται πως η από 5-3-2021 Γενική Συνέλευση της ΔΙΑ Α.Ε. αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά € 1.632.600,00 με εισφορά σε είδος, εκ των οποίων ποσό € 526.300,00 προήλθε από την εισφορά των μετοχών που κατέχει η Δομική Κρήτης Α.Ε. στη συγγενή εταιρεία ΛΥΔΑΚΗΣ-ΣΥΝΑΤΣΑΚΗΣ Α.Ε.

H ανακοίνωση της εταιρείας

Σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών και στο πλαίσιο της άμεσης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, η εταιρεία «ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.» ανακοινώνει την συμμετοχή της στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της συγγενούς εταιρείας ΔΙΑ Α.Ε. με εισφορά σε είδος.
Η από 5-3-2021 Γενική Συνέλευση της ΔΙΑ Α.Ε. αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά € 1.632.600,00 με εισφορά σε είδος, εκ των οποίων ποσό € 526.300,00 προήλθε από την εισφορά των μετοχών που κατέχει η Δομική Κρήτης Α.Ε. στη συγγενή εταιρεία ΛΥΔΑΚΗΣ-ΣΥΝΑΤΣΑΚΗΣ Α.Ε.
Η εκτίμηση για την αποτίμηση της εύλογης αξίας του συνόλου των μετοχών των οποίων οι μετοχές εισφέρθηκαν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου πραγματοποιήθηκε από την ελεγκτική εταιρεία MAZARS Ορκωτοί Ελεγκτές Επιχειρηματικοί Σύμβουλοι A.E. και τους ορκωτούς ελεγκτές κ.κ. Β. Νιάρχο και Κ.Μακρή.
Το ποσοστό που κατέχει η Δομική Κρήτης Α.Ε. μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην συγγενή εταιρεία διαμορφώθηκε σε 42% από 48,5%.
Η Δομική Κρήτης μετά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα συνεχίσει να ενοποιεί την ΔΙΑ ΑΕ με τη μέθοδο της καθαρής θέσης στις χρηματοοικονομικές της καταστάσεις.
Η ενέργεια έγινε στα πλαίσια της κεφαλαιακής ισχυροποίησης της συγγενούς εταιρείας ΔΙΑ Α.Ε. που δραστηριοποιείται στον κλάδο της εκμετάλλευσης ακίνητης περιουσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης