Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Χρηματοδοτήσεις τιμολογίων αξίας άνω των 10 εκατ. ευρώ από τη Flexfin

tags :
Χρηματοδοτήσεις τιμολογίων αξίας άνω των 10 εκατ. ευρώ από τη Flexfin
Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται αυξάνοντας σε εβδομαδιαία βάση το πελατολόγιο της
Σχετικά Άρθρα
Η ελληνική fintech εταιρεία Flexfin χρηματοδότησε τιμολόγια πελατών της αξίας 10 εκατ. ευρώ, στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό την εγχώρια οικονομία σε πείσμα του δυσμενούς οικονομικού περιβάλλοντος.
Η ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρεία factoring και η μόνη ανεξάρτητη εταιρεία του κλάδου που είναι αδειοδοτημένη από την Τράπεζα της Ελλάδος στήριξε με ρευστότητα και υπηρεσίες διαχείρισης και είσπραξης τιμολογίων και επιταγών κυρίως μικρές αλλά και μεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία.

Ψηφιοποιημένες διαδικασίες μέσω διαδικτύου

Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται αυξάνοντας σε εβδομαδιαία βάση το πελατολόγιο της.
Ενεργώντας με ψηφιοποιημένες διαδικασίες μέσω διαδικτύου η Flexfin διευκολύνει τους πελάτες της, τόσο κατά την έναρξη της συνεργασίας όσο και κατά τη διάρκειά της.
Στη Flexfin, μπορεί κανείς να ανοίξει και να διαχειριστεί τον λογαριασμό του από οπουδήποτε χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία –γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό εν μέσω πανδημίας- ενώ οι συναλλαγές γίνονται άμεσα και αποκλειστικά ηλεκτρονικά.
Σημειώνεται ότι η Flexfin είναι μια καινοτόμα ελληνική fintech η οποία με απλοποιημένες ηλεκτρονικές διαδικασίες προσφέρει μια φρέσκια εναλλακτική στη χρηματοδότηση επιχειρήσεων μέσω προεξόφλησης τιμολογίων.
Το επιχειρηματικό της μοντέλο διαφοροποιείται από τις παραδοσιακές προσεγγίσεις στον κλάδο του factoring, καθώς απευθύνεται σε κάθε εταιρεία που έχει φερέγγυους πελάτες, χωρίς να θέτει ελάχιστα όρια τζίρου, κερδοφορίας ή ετών λειτουργίας των πελατών της και επιπλέον δεν απαιτεί αχρείαστες προσωπικές εγγυήσεις ή άλλες εξασφαλίσεις.

Βρανόπουλος: Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους πελάτες μας

Ο κ. Δημήτρης Βρανόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Flexfin δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ περήφανοι για το γεγονός ότι ξεπεράσαμε τα 10 εκατ. ευρώ τζίρου τιμολογίων και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους πελάτες μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.
Αυτό αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο στην πορεία της Flexfin που έχει ως σκοπό να κάνει τις υπηρεσίες factoring διαθέσιμες σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που χρειάζονται περαιτέρω ρευστότητα για την ανάπτυξή τους από αυτή στην οποία έχουν πρόσβαση σήμερα.».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης