Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τεχνική Ολυμπιακή: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 26/2 για επέκταση δραστηριοτήτων του ομίλου

tags :
Τεχνική Ολυμπιακή: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 26/2 για επέκταση δραστηριοτήτων του ομίλου

Τεχνική Ολυμπιακή: ΕΓΣ στις 26/2 για επέκταση των δραστηριοτήτων του ομίλου

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της "ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε" θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή, με αντικείμενο, μεταξύ άλλων, την επέκταση των δραστηριοτήτων του Ομίλου σε νέους επιχειρηματικούς τομείς και την έγκριση προγράμματος απόκτησης ιδίων μετοχών.
Ειδικότερα, όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε. (εφεξής: Εταιρεία) που ελήφθη κατά τη συνεδρίασή του στις 05/02/2021 και σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, καλούνται οι κάτοχοι κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 26 Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. στον Αλιμο, Σολωμού 20, στα γραφεία της εταιρείας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

  1. Επέκταση των δραστηριοτήτων του Ομίλου σε νέους επιχειρηματικούς τομείς.
  2. Έγκριση ίδρυσης/απόκτησης εταιρειών προς υλοποίηση της επέκτασης των δραστηριοτήτων του ομίλου κατά τα οριζόμενα στο θέμα 1, συμπεριλαμβανόμενης της ίδρυσης εταιρειών με πλειοψηφική συμμετοχή προς απόκτηση εμπορικών πλοίων.
  3. Επικύρωση του συνόλου των ληφθεισών αποφάσεων του ΔΣ και ιδίως αυτών που αφορούν στην (άμεση ή έμμεση) συμμετοχή της Τ.Ο. SHIPPING LTD στην ίδρυση εταιρειών προς απόκτηση εμπορικών πλοίων.
  4. Έγκριση προγράμματος απόκτησης ιδίων μετοχών κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 49 Ν. 4548/2018.
  5. Διάφορες ανακοινώσεις.

www.bankingnews.gr



Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης