Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Κεραμεία Αλλατίνη: Εντός του 2021 ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο - Μετατροπή μετοχών σε έγχαρτες

Κεραμεία Αλλατίνη: Εντός του 2021 ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο - Μετατροπή μετοχών σε έγχαρτες
Κεραμεία Αλλατίνη: Εντός του έτους ολοκληρωμένο επιχειρηματικό σχέδιο - Μετατροπή μετοχών σε έγχαρτες

H διοίκηση της εταιρείας Κεραμεία Αλλατίνη ΑΕ σχετικά με την διαγραφή των μετοχών της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα ακόλουθα:
-Σχετικά με τη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Ελληνικό Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ σας γνωρίζουμε ότι ήδη έχει γίνει υπαγωγή στο νόμο 4611/19 με τις 120 δόσεις και οι δόσεις της ρύθμισης τηρούνται ανελλιπώς από τον μήνα Οκτώβριο του 2019 μέχρι και σήμερα.
-Σχετικά με το δάνειο της εταιρείας για την ανέγερση του συγκροτήματος στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, που είναι και η μοναδική υποχρέωση προς τραπεζικά ιδρύματα, βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις για την εξόφληση του.
-Η εταιρεία θα είναι σε θέση να καταρτίσει ολοκληρωμένο και βιώσιμο επιχειρηματικό σχέδιο εντός του τρέχοντος έτους.
-Όσον αφορά την απόφαση του Χ.Α. για διαγραφή των μετοχών, η Διοίκηση της εταιρείας προτίθεται να μετατρέψει τις μετοχές της σε έγχαρτες και θα τηρούνται στο βιβλίο μετόχων της εταιρείας.
-Η επικοινωνία των μετόχων με την εταιρεία θα εξακολουθεί να γίνεται στην ιστοσελίδα www.ceramics-allatini.gr, ενώ αρμόδιος επικοινωνίας παραμένει ο κ. Γεώργιος Ζαγόρης email: zagorisg@hotmail.com, τηλ. 2310316361.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης