Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ο Ηλίας Κωνσταντόπουλος στο τιμόνι της Σεμέλη Οινοποιητική

Ο Ηλίας Κωνσταντόπουλος στο τιμόνι της Σεμέλη Οινοποιητική
Ο κος Κωνσταντόπουλος έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών σε διευθυντικές θέσεις πολυεθνικών εταιριών
Tη θέση του Γενικού Διευθυντή της Εταιρίας ΣΕΜΕΛΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ (SEMELI ESTATE) αναλαμβάνει από την 1η Φεβρουαρίου ο κος Ηλίας Κωνσταντόπουλος, στέλεχος που συνδυάζει την εκτεταμένη εμπειρία στο χώρο των οίνων και ποτών, με την πολύπλευρη δράση στο χώρο του λιανικού εμπορίου.
Ο κος Κωνσταντόπουλος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός (ΕΜΠ) με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Eπιχειρήσεων (Brunel University).
Έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών σε διευθυντικές θέσεις πολυεθνικών εταιριών (United Distillers, Smithkline Beecham, Swarzkopf & Rilken), συμμετέχοντας ταυτόχρονα σε διεθνείς σχεδιασμούς των εταιριών αυτών που αφορούσαν σύνθετα έργα αναδιοργάνωσης, επέκτασης, αξιολόγησης και ανάπτυξης.
Διετέλεσε για 5 συναπτά έτη Αντιπρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στην Ι.Μπουτάρης Οινοποιητική, ενώ έχει δημιουργήσει την εταιρεία ανάπτυξης πωλήσεων και διανομής επιλεγμένων οίνων και ποτών, Vinalia, στην οποία παραμένει εταίρος και Σύμβουλος Διοίκησης.

Νέα εποχή για τη Σεμέλη

Η ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή της Εταιρίας Σεμέλη Α.Ε. από τον κο Κωνσταντόπουλο σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την Οινοποιητική Εταιρία που παραμένει προσηλωμένη στην παραγωγή εξαιρετικά ποιοτικών οίνων.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Σεμέλη εκμεταλλεύθηκε το διάστημα της πανδημίας προκειμένου να προχωρήσει στο επενδυτικό της σχέδιο, το οποίο ολοκληρώνεται και προβλέπει σημαντική αναβάθμιση των εγκαταστάσεών της.
Έτσι στη μετά Covid εποχή η επιχείρηση είναι έτοιμη να υπηρετήσει ένα διττό στόχο: Την ενίσχυση των πωλήσεων με περαιτέρω επέκταση τόσο στην Ελληνική, όσο και στις διεθνείς αγορές, αλλά και την αναγνώριση του Κτήματος ως έναν μοναδικό προορισμό για οινόφιλους και μη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης