Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Coca - Cola HBC: Νέα επένδυση στην Ελλάδα για τη δημιουργία κέντρου επιχειρησιακών λύσεων στη Θεσσαλονίκη

Coca - Cola HBC: Νέα επένδυση στην Ελλάδα για τη δημιουργία κέντρου επιχειρησιακών λύσεων στη Θεσσαλονίκη
Δημιουργούνται περισσότερες από 50 νέες θέσεις εργασίας
O Όμιλος Coca-Cola HBC δίνει για άλλη μια φορά ψήφο εμπιστοσύνης στο ανθρώπινο δυναμικό και στις προοπτικές της Ελλάδας να αποτελέσει κέντρο για δραστηριότητες του Ομίλου στην ευρύτερη περιοχή.
H εταιρεία προχωρά σε μια ακόμη επένδυση στη χώρα για τη δημιουργία ενός νέου τμήματος στη Θεσσαλονίκη που θα λειτουργήσει ως κέντρο επιχειρησιακών λύσεων για έναν αριθμό από χώρες δραστηριοποίησης του Ομίλου.
Με τη νέα αυτή επένδυση στηρίζει την εγχώρια απασχόληση προσβλέποντας σε περισσότερες από 50 νέες θέσεις εργασίας που θα υπάγονται στον Όμιλο Coca-Cola HB.
Επιπλέον ενισχύει την προβολή της Θεσσαλονίκης ως μια πόλη με υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό που παρέχει τις κατάλληλες υποδομές για επενδύσεις και ανάπτυξη μεγάλων επιχειρήσεων.
Το νέο κέντρο κοινών επιχειρησιακών λύσεων θα υπάγεται στον Όμιλο Coca-Cola HBC και θα συγκεντρώσει στη Θεσσαλονίκη τις υπηρεσίες Εκκαθάρισης και Τιμολόγησης για έναν αριθμό από χώρες.
Έτσι οι πελάτες των χωρών αυτών θα έχουν πλέον ένα σημείο αναφοράς και θα εξυπηρετούνται από μία υψηλής εξειδίκευσης ομάδα επαγγελματιών.
Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται περαιτέρω αυτοματοποίηση και αμεσότερη εξυπηρέτηση για τους πελάτες της Coca-Cola HBC και ταυτόχρονα δημιουργούνται νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και αξιοποίησης των δεξιοτήτων των εργαζόμενων της εταιρείας που θα μπορούν να εξυπηρετούν με την εμπειρία τους και άλλες χώρες του Ομίλου.
Η Μαρία Αναργύρου Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια της Coca-Cola Τρία Έψιλον για Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι που φέρνουμε στην Ελλάδα μια ακόμα στρατηγική επένδυση και που ο Όμιλός μας, η Coca-Cola HBC, επιλέγει τη χώρα μας και τη Θεσσαλονίκη ως κέντρο επιχειρησιακών λύσεων για περισσότερες χώρες.
Με την νέα αυτή επένδυση εξασφαλίζουμε καλύτερη εξυπηρέτηση για τους πελάτες μας μέσα από την ενίσχυση της ψηφιοποίησης και των αυτοματισμών, και δημιουργούμε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης για τους ανθρώπους μας και την εγχώρια απασχόληση, προσβλέποντας σε περισσότερες από 50 νέες θέσεις εργασίας, παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας στη χώρα μας, δημιουργώντας ευκαιρίες εξέλιξης και απασχόλησης.»
Το νέο τμήμα αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το δεύτερο τρίμηνο του 2021. Η Ελλάδα και η Κύπρος με έναν αριθμό από άλλες χώρες, θα είναι οι πρώτες που θα ενταχθούν στο νέο αυτό σχήμα γεγονός που εξασφαλίζει μεγάλη εστίαση στην ικανοποίηση των πελατών στη χώρα μας.
Η επένδυση αυτή έρχεται να ενισχύσει τη δέσμευση τόσο του Ομίλου Coca-Cola HBC όσο και της Coca-Cola Τρία Έψιλον για την υποστήριξη της ανάπτυξης της Ελλάδας και τη δημιουργία ευκαιριών ενδυνάμωσης και απασχόλησης στη χώρα μας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης