Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intralot: Ξεκινούν υπηρεσίες αθλητικού στοιχήματος στην πολιτεία της Μοντάνα των ΗΠΑ

tags :
Intralot: Ξεκινούν υπηρεσίες αθλητικού στοιχήματος  στην πολιτεία της Μοντάνα των ΗΠΑ
Την έναρξη του Sports Bet Montana στην πολιτεία της Μοντάνα των ΗΠΑ ανακοινώνει η Intralot
Την έναρξη του Sports Bet Montana στην πολιτεία της Μοντάνα των ΗΠΑ ανακοινώνει η Intralot και με τη θυγατρική της στις ΗΠΑ, INTRALOT Inc., συγχαίρουν την Λοταρία της Μοντάνα.
Η Λοταρία της Μοντάνα έχει ξεκινήσει το έργο για την εισαγωγή του αθλητικού στοιχήματος από τον περασμένο Μάιο, σε συνέχεια της ψήφισης του νόμου για την άδεια αθλητικού στοιχήματος στην πολιτεία της Μοντάνα.
Η Λοταρία άρχισε να δέχεται αιτήσεις από διάφορες περιοχές για την απόκτηση αδειών αθλητικού στοιχήματος στα τέλη του 2019, ενώ εργαζόταν παράλληλα για τη δημιουργία του ρυθμιστικού πλαισίου και των κανόνων των παιχνιδιών, προκειμένου να διασφαλιστεί το υπεύθυνοπαιχνίδι σε συνδυασμό με ένα ελκυστικό περιεχόμενο.
Η INTRALOT εγκατέστησε στην Μοντάνα τη νέα της πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος INTRALOT Orion επιτρέποντας στην Λοταρία της Μοντάνα να προσφέρει αθλητικό στοιχηματισμό μέσω τερματικών αυτόματης εξυπηρέτησης και κινητών τηλεφώνων.
Επιπλέον, η INTRALOT παρέχει στην Λοταρία της Μοντάνα ολοκληρωμένες υπηρεσίες, όπως οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Συναλλαγών και Μάρκετινγκ και η Υποστήριξη Πελατών.
"Η τεχνολογική καινοτομία βρίσκεται στο κέντρο της στρατηγικής της INTRALOT και σε συνδυασμό με τις ολοκληρωμένες λύσεις επόμενης γενιάς, που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν απαράμιλλη και συναρπαστική εμπειρία παίκτη, συμβάλλουν στην αύξηση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας των πελατών μας.
Προσβλέπω στην επιτυχή λειτουργία της νέας λύσης αθλητικού στοιχήματος στην Μοντάνα, η οποία θα βοηθήσει την Λοταρία να προσελκύσει νέες δημογραφικές ομάδες παικτών και να αυξήσει τις πωλήσεις της", δήλωσε ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT.
"Η Λοταρία της Μοντάνα, μαζί με τον συνεργάτη μας INTRALOT, εργάστηκαν με αφοσίωση για την ανάπτυξη ενός προϊόντος αθλητικού στοιχήματος που θα είχε την αποδοχή των κατοίκων της Μοντάνα. Η Λοταρία μας υποστηρίζει την πολιτεία και βοηθά τους πράκτορες να δημιουργήσουν επιτυχημένες επιχειρήσεις, ενώ προσφέρει παράλληλα την εμπειρία της νίκης στους παίκτες της Μοντάνα.
Είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη του Sports Bet Montana", δήλωσε η κα. Angela Wong, Διευθύντρια της Λοταρίας της Μοντάνα.
"Είναι μια συναρπαστική στιγμή για την Λοταρία της Μοντάνα", δήλωσε ο κ. Byron Boothe, προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT στις ΗΠΑ.
"Με την εισαγωγή του νόμιμου αθλητικού στοιχηματισμού στην Λοταρία, η INTRALOT θα αξιοποιήσει το παγκοσμίως καταξιωμένο δυναμικό και την τεχνολογία της για να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους παίκτες αθλητικού στοιχήματος της Μοντάνα. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που υλοποιήσαμε στην Λοταρία της Μοντάνα μια ολοκληρωμένη λύση, που θα συμβάλλει στην αύξηση εσόδων από τον αθλητικό στοιχηματισμό και θα εξασφαλίσει πρόσθετα έσοδα στην πολιτεία, ενώ θα ενισχύσει τους πόρους για σχολικές υποτροφίες στους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας."

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης