Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Το εξώδικο με απειλές της εταιρείας Δρομέας και η τεκμηριωμένη απάντηση του bankingnews

Το εξώδικο με απειλές της εταιρείας Δρομέας και η τεκμηριωμένη απάντηση του bankingnews
Το εξώδικο της εταιρίας Δρομέας και η απάντηση του bankingnews
Αντί να λάβουμε απάντηση στα ερωτήματα που θέτουμε για τη Δρομέας η εταιρία θεώρησε σκόπιμο να αποστείλει εξώδικο το οποίο ως οφείλουμε δημοσιεύουμε αυτούσιο.
Ωστόσο αδυνατούμε να αντιληφθούμε το ύφος και το περιεχόμενο του εξωδίκου το οποίο αντί για απαντήσεις σε ζητήματα που προφανώς άπτονται του δημοσίου ενδιαφέροντος περιέχει ύβρεις απειλές και χαρακτηρισμούς.
Υπό αυτές τις συνθήκες επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας προκειμένου να προστατευτούμε από όσους θεωρούν ότι με απειλές θα φιμώσουν το bankingnews.
Προ των ενεργειών μας όμως, οφείλουμε να δώσουμε συγκεκριμένες απαντήσεις προς την εταιρία η οποία δια του συμβούλου διοίκησης σε νομικά θέματα και πρώην μέλους του ΔΣ κ. Βλάχμπεη μας απέστειλε με ηλεκτρονικό τρόπο το εξώδικο.
Πρώτον καλό θα ήταν στην εταιρία να διαβάσουν τον κώδικα δεοντολογίας των δημοσιογράφων μελών της ΕΣΗΕΑ και να μην απομονώνουν φράσεις προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις. 
Καλό θα ήταν επίσης να μελετήσουν τις αποφάσεις του Αρείου Πάγου πριν λάβουν θέση περί αναλογικής εφαρμογής προκειμένου να μην εκτίθενται.
Ειδικά δε σε ότι αφορά στον Κώδικα Δεοντολογίας τους παραπέμπουμε στο άρθρο 1 παρ β που αναφέρει ως υποχρέωση του δημοσιογράφου «Να θεωρεί προσβολή για την κοινωνία και πράξη μειωτική για τον εαυτό του τη διαστρέβλωση, την απόκρυψη, την αλλοίωση ή την πλαστογράφηση των πραγματικών περιστατικών» .
Καλούμε δε την εταιρία να προσδιορίσει επακριβώς τι εννοεί όταν αναφέρει πως στόχος μας ήταν «η εξυπηρέτηση άλλων, αθέμιτων σε βάρος μας σκοπιμοτήτων, αφού αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι στερείσθε αντίληψης, ως άνθρωποι της οικονομίας, να διακρίνετε την ουσιαστική ενημέρωση από την σκοπούμενη σπίλωση».
Αν δεν την προσδιορίσει απλά θα πρόκειται για προσπάθεια κατασυκοφάντησης του bankingnews.
Δεύτερον η ΔΡΟΜΕΑΣ πριν ισχυριστεί ότι  «γνωρίζουν (σ.σ το bankingnews) ότι τηρήθηκαν απαρεγκλίτως οι όροι νομιμότητας, διαφάνειας και εταιρικής διακυβέρνησης από μέρους της εταιρείας μας, όπως ανέκαθεν έπραττε και εξακολουθεί να πράττει, επιτυγχάνοντας την εθνική και διεθνή καταξίωση της ως εταιρία;», καλό θα ήταν να εξηγήσει πως εννοεί τον όρο ανέκαθεν όταν η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
1. Στις 12-12-2016 (απόφαση συνεδρίασης 772) ανακοίνωσε «Την επιβολή προστίμου ύψους από 15.000 ευρώ στον κ. Κωνσταντίνο Παπαπαναγιώτου και στην κα. Μαρία - Όλγα Παπαπαναγιώτου, λόγω μη υποβολής υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης προς τους μετόχους της εταιρίας ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΒΕΕΑ - ΔΡΟΜΕΑΣ, συνεπεία υπέρβασης του κρίσιμου ορίου επί των δικαιωμάτων ψήφου μέσω συμμετοχής τους σε Κοινή Επενδυτική Μερίδα».
2. Στις 9-4-2012 (απόφαση συνεδρίασης 614) ανακοίνωσε ότι «Επέβαλε πρόστιμο € 10.000 στην εταιρία «ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Α.Β.Ε.Ε.Α.-ΔΡΟΜΕΑΣ» διότι δεν προέβη έγκαιρα σε δημοσιοποίηση προνομιακής πληροφορίας σχετικά με την εξέλιξη συμμετοχής της εταιρίας σε διαγωνισμό της Ευρωπαικής Ενωσης, κατά παράβαση του ν. 3340/2005»
3.    Στις 22-12-2005 (απόφαση συνεδρίασης 367) ανακοίνωσε «Την επιβολή προστίμου 100.000 ευρώ στους κ. Αθανάσιο Παπαπαναγιώτου Πρόεδρο της εταιρείας Δρομέας, κ. Ιωάννη Παπαπαναγιώτου Διευθύνοντα Σύμβουλο της ίδιας εταιρείας, κ. Γρηγόριο Ζαρωτιάδη μέλος του Δ.Σ., κα. Σοφία Παπαπαναγιώτου και κ. Κωνσταντίνο Παπαπαναγιώτου.
Από τον έλεγχο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς προέκυψε ότι τα ανωτέρω πέντε πρόσωπα συμμετείχαν στην κατάρτιση προσυνεννοημένων συναλλαγών με σκοπό την τεχνητή διαμόρφωση της τιμής και της εμπορευσιμότητας της μετοχής, της εταιρείας Δρομέας».
Τρίτον ας αναρωτηθούν στο ΔΡΟΜΕΑ γιατί ο νόμος 4548/2018 προβλέπει ειδικές διαδικασίες όταν γίνονται συμβάσεις μελών ΔΣ και μετόχων ανώνυμης δημόσιας εταιρίας.
Μήπως πρόκειται για λεπτομέρειες όπως η ίδια κρίνει οι οποίες όμως επηρεάζουν το καθαρό αποτέλεσμα και άρα τα δικαιώματα της μειοψηφίας;
Τέταρτον η εταιρία καλείται να απαντήσει στο εξής απλό ερώτημα.
Σας ζήτησε κύριοι ο οποιοσδήποτε να διαφημιστείτε στο bankingnews;
Επειδή ουδέποτε σας το ζητήσαμε θα κληθείτε αρμοδίως να αποδείξετε τα όσα αναφέρετε και υπονοείτε με προφανή στόχο να εκβιάσετε το bankingnews να σταματήσει την δημοσιογραφική έρευνα και να φιμωθεί.
Δυστυχώς για εσάς δεν έχουμε σκοπό να σας κάνουμε τη χάρη.
Γιατί σύμμαχοί μας είναι οι πάνω από 120.000 αναγνώστες που εμπιστεύονται την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του bankingnews.
Πέμπτον,  αποκαλύπτονται οι αντιλήψεις για τα Μέσα Ενημέρωσης που δεν αναπαράγουν αμάσητα τα όσα αναφέρει η εταιρία οι ισχυρισμοί της πως «το εύλογο ενδιαφέρον της κοινωνίας για πληροφόρηση σχετικώς με την ΔΡΟΜΕΑΣ εξυπηρετείται από την εταιρία, κατ’ εφαρμογή των οικείων κανόνων και θεσμών νομιμότητας, διαφάνειας και ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, ενώ τυγχάνει τουλάχιστον απαράδεκτο να δύναται να γίνει χρήση των παραπάνω στοιχείων ονόματος της από Εσάς, για να  την δυσφημείτε».
Να θυμίσουμε στη Δρομέας ότι στην περίπτωση της Folli Follie αν όλοι αρκούνταν στις ανακοινώσεις της εταιρίας τότε κανένας δεν θα είχε αντιληφθεί το μέγα σκάνδαλο.
Έκτον φυσικά και δεν πρόκειται να συμμορφωθούμε προς τα υποδείξεις και εντολάς για διαγραφές των άρθρων που έχουν δημοσιευτεί ούτε και θα φιμωθούμε.
Καλούμε δε τις αρμόδιες εποπτικές αρχές να πράξουν τα προβλεπόμενα.
Επίσης δεν πρόκειται να βάλουμε ξανά ποτέ κανένα σήμα της Δρομέας.
Θα βάζουμε σωρούς από καρέκλες γραφείου.

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΔΡΟΜΕΑΣ
Κύριοι,
Επειδή, υπό το πρόσχημα του ελέγχου των δήθεν παραλείψεων της εταιρείας ΔΡΟΜΕΑΣ και παρά τη σαφή, ειδική και εμπεριστατωμένη, απάντηση μας στους εν γνώσει Σας αναληθείς και κακόβουλους, όπως από την εμμονή Σας ανενδοίαστα προκύπτει, ισχυρισμούς και διαδόσεις σε βάρος της, τους οποίους τόλμησε να διατυπώσει με πηχυαίο τίτλο και δη  «Δρομέας: Τα ευχολόγια για τον Covid 19 και τα δανεικά στο χέρι σε μέλη του διοικητικού», ο φερόμενος συντάκτης του ανωτέρω επιλήψιμου άρθρου, την 21η/4/2020  ονόματι Νίκος Καρούτζος, σε πρόδηλη συνεννόηση, άλλως με τη συναίνεση ή την έγκριση του ιδιοκτήτη της σχετικής ηλεκτρονικής ιστοσελίδας με την επωνυμία, bankingnews.gr, που διατηρείτε στο Διαδίκτυο, προκαλώντας μας ευλόγως αισθήματα οργής για τη θρασύτητα και τις ακριτομυθίες Σας σε βάρος της.
Επειδή, κατά παράβαση της Επαγγελματικής Ηθικής και Κοινωνικής Ευθύνης των δημοσιογράφων - μελών της Ε.Σ.Η.Ε.Α., που επιβάλλει και επί κειμένων που αναρτώνται στο Διαδίκτυο, μέσω ηλεκτρονικών ιστοσελίδων, αναλογικώς εφαρμοζομένων των διατάξεων περί τύπου, ως πρώτιστο καθήκον του δημοσιογράφου προς την κοινωνία και τον εαυτό του τη δημοσιοποίηση όλης της αλήθειας, θεωρώντας ως προσβολή για την κοινωνία και πράξη μειωτική για κάθε δημοσιογράφο τη διαστρέβλωση, την απόκρυψη, την αλλοίωση ή την πλαστογράφηση των πραγματικών περιστατικών, τάσσοντας του ως υποχρέωση να σέβεται και να τηρεί το διακριτό της είδησης και των σχολίων του και να μεταδίδει πληροφορίες ανεπηρέαστος από τις προσωπικές πεποιθήσεις του, ερευνώντας προκαταβολικά, με αίσθημα ευθύνης και με επίγνωση των συνεπειών, την ακρίβεια της πληροφορίας ή της είδησης που πρόκειται να μεταδώσει, επανορθώνοντας, χωρίς χρονοτριβή, με ανάλογη παρουσίαση και ενδεδειγμένο τονισμό, ανακριβείς πληροφορίες και ψευδείς ισχυρισμούς, που προσβάλλουν την τιμή και την υπόληψη του ανθρώπου και του πολίτη αλλά και τη φήμη και το κύρος νομικών προσώπων και να δημοσιεύει ή να μεταδίδει την αντίθετη άποψη, χωρίς, αναγκαστικά, ανταπάντηση, η οποία θα τον έθετε σε προνομιακή θέση έναντι του θιγομένου, επαναλάβατε εν γνώσει Σας ψευδώς, παρότι είχαν προσηκόντως απαντηθεί, όλα όσα προηγουμένως είχατε διατυπώσει – αναρτήσει στο προαναφερόμενο άρθρο, υπό το πρόσχημα δήθεν αναπάντητων από μέρους μας ερωτημάτων, διατηρώντας, έτσι, ακέραιη την αντίστοιχη  προσβλητική καταχώριση Σας, έως και σήμερα, επιτρέποντας την εύλογη από μέρους μας εκτίμηση, όπως και από κάθε καλόπιστο τρίτο ότι κίνητρο  Σας δεν είναι η αντικειμενική πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού και δη για ουσιαστικά ζητήματα, αναφορικά με την εταιρία μας, αλλά η εξυπηρέτηση άλλων, αθέμιτων σε βάρος μας σκοπιμοτήτων, αφού αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι στερείσθε αντίληψης, ως άνθρωποι της οικονομίας, να διακρίνετε την ουσιαστική ενημέρωση από την σκοπούμενη σπίλωση.
Επειδή, η ουσία είναι ότι η ΔΡΟΜΕΑΣ έχει επιτύχει να είναι τα τελευταία έντεκα (11) συναπτά έτη ο αποκλειστικός προμηθευτής επίπλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Δ/νσεων και Υπηρεσιών της ανά την Ευρώπη, ο σημαντικότερος προμηθευτής επίπλων του Γερμανικού Στρατού, κατόπιν σειράς συμβάσεων, η τελευταία εκ των οποίων αφορά προμήθεια 60.000,00 γραφείων ηλεκτρικά ρυθμιζόμενων καθ’ ύψος, αλλά και ο σημαντικότερος προμηθευτής επίπλων της  Ευρωπαϊκής Οργάνωσης για την Πυρηνική Έρευνα – CERN, αναλαμβάνοντας διεθνή project προμήθειας επίπλων γραφείου.
Επειδή, η ΔΡΟΜΕΑΣ όχι μόνον πέτυχε να αποτελεί τη μόνη μεγάλη εταιρία του αντιστοίχου κλάδου στην Ελλάδα και μάλιστα υπό αντίξοες συνθήκες οικονομικής κρίσης, εξαιτίας της οποίας  άλλες εταιρίες του κλάδου – με μετοχές εισηγμένες ή μη – ουσιαστικά έκλεισαν, αλλά αύξησε, επιπροσθέτως και τις εξαγωγές των παραγομένων αποκλειστικά στην Ελλάδα προϊόντων της, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το Ελληνικό έπιπλο στην Ευρώπη.
Ήδη την τελευταία τριετία, η ΔΡΟΜΕΑΣ παρουσιάζει νέα  σημαντική αύξηση των οικονομικών της μεγεθών.
Διερωτώμεθα, ποίος είναι ο λόγος που ένας (1) δημοσιογράφος και μία ηλεκτρονική ιστοσελίδα πανελλαδικής εμβέλειας βυσσοδομούν σε βάρος της αλήθειας, θέτοντας υπό αμφισβήτηση τη φήμη και το κύρος της ΔΡΟΜΕΑΣ έναντι παντός τρίτου αναγνώστη τους, παρότι γνωρίζουν ότι τηρήθηκαν απαρεγκλίτως οι όροι νομιμότητας, διαφάνειας και εταιρικής διακυβέρνησης από μέρους της εταιρείας μας, όπως ανέκαθεν έπραττε και εξακολουθεί να πράττει, επιτυγχάνοντας την εθνική και διεθνή καταξίωση της ως εταιρία;
Διερωτώμεθα, γιατί το επίτευγμα της σύστασης και εύρυθμης λειτουργίας της θυγατρικής μας ΚΕΜ ΑΒΕΕ, που ενίσχυσε σημαντικά  την καθετοποίηση της παραγωγής μας σε θέματα καλουπιών/μετάλλου «αποκρύπτεται», από το «άρθρο», όπως και η αξιοποίηση σχεδίων και ευρεσιτεχνιών  που συνέβαλαν καθοριστικά στην ποιοτική και οικονομική υπεροχή των επίπλων της ΔΡΟΜΕΑΣ σε σχέση με τον ανταγωνισμό στην Ευρώπη;  
Διερωτώμεθα, γιατί βαπτίζονται ως δήθεν μη νόμιμες οι ακόλουθες συμπεριφορές της ΔΡΟΜΕΑΣ, όταν είναι γνωστό στον συντάκτη του επιλήψιμου κειμένου - άρθρου και τον διατάκτη του, ήδη από την πρώτη απάντηση μας προς αυτούς, ότι στην παρούσα φάση δεν είναι  δυνατή η ποσοτικοποίηση των επιπτώσεων για την εταιρία μας, όπως και για τις λοιπές εισηγμένες εταιρίες, ότι η σχετική απόφαση της ΓΣ της ΚΕΜ, ως προγενέστερη της έναρξης λειτουργίας του ΓΕΜΗ, καταχωρήθηκε νόμιμα στο ΜΑΕ, αλλά και ότι  στα καθήκοντα  των μελών της διοίκησης μιας ανώνυμης εταιρίας δεν περιλαμβάνεται η υποχρέωση  να δημιουργούν ευρεσιτεχνίες, επομένως η αξιοποίησή τους από την ΔΡΟΜΕΑΣ δεν μπορεί να γίνεται  άνευ ανταλλάγματος;
 Διερωτώμεθα, ποίος σας υποβάλλει να ασχημονείτε σε βάρος της ΔΡΟΜΕΑΣ, όταν γνωρίζετε ότι η εταιρία μας  για τέτοια θέματα, ως και για πολύ πιο ουσιώδη, υποβάλλει οικονομικές καταστάσεις, εκθέσεις  και  ελέγχεται  από τους αρμόδιους θεσμούς (ΥΠΑΝ, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, Φορολογικές Αρχές κλπ.), ενώ τα στοιχεία που την αφορούν είναι γνωστά- προσβάσιμα σε όλους! 
Ποιος νομίζετε ότι σας επιτρέπει να επανέρχεστε χρησιμοποιώντας και θέτοντας δημόσια  παιδαριώδη ερωτήματα του τύπου «όταν κάποιος εργαζόμενος δημιουργήσει πατέντα απολαμβάνει αντίστοιχων αποζημιώσεων;» εμφανίζοντάς μας υπόλογους  να σας ενημερώσουμε τί κάνουμε σε κάθε μία από τις διοικητικές μας αποφάσεις σε τέτοια λεπτομέρεια,  ενώ η εταιρία μας ουδόλως έχει υποχρέωση να προβαίνει  σε ανακοίνωση  λεπτομερειών που σχετίζονται με εμπιστευτική επιχειρηματική πληροφόρηση, πόσω μάλλον όταν δεν εξυπηρετείται, ως εν προκειμένω, η ανάγκη πληροφόρησης του κοινού, παρά η σκοπιμότητά σας να συντηρείτε βλαπτική σε βάρος μας εικόνα;
Επειδή σκοπός των ψευδών αναφορών - διαδόσεων Σας, εν είδει αναπάντητων ερωτημάτων, δεν είναι το δικαιολογημένο ενδιαφέρον ενημερώσεως της κοινής γνώμης, αλλά, εν’ όψει του γεγονότος ότι η ΔΡΟΜΕΑΣ τυγχάνει αναγνωρισμένη και μεγάλη εταιρία του αντίστοιχου κλάδου διεθνώς, η εκμετάλλευση και η κερδοσκοπία σε βάρος της, αφού γνωρίζετε πολύ καλά ότι οποτεδήποτε λαμβάνει χώρα η οιαδήποτε αναφορά σε αυτήν, το όποιο θέμα αποκτά μεγάλης έκτασης δημοσιότητα, λόγω της φήμης και του κύρους αυτής, απασχολώντας την κοινή γνώμη και το επενδυτικό κοινό, προσπορίζοντας Σας κέρδη από την δημοσιότητα και τις διαφημίσεις που καταχωρείτε.
Σημειωτέον η ΔΡΟΜΕΑΣ δεν έχει πρόθεση να διαφημισθεί στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα Σας και θα ερευνήσει και από αυτή τη σκοπιά, αν χρειαστεί, την άνευ λόγου  απαράδεκτη στάση Σας απέναντι της.
Επειδή, η επιλήψιμη - αξιόποινη συμπεριφορά Σας, ως ανωτέρω, η οποία συνεχίζεται αδιάπτωτη, αποτελεί σε βάρος της ΔΡΟΜΕΑΣ μια σαφή επιχείρηση ατομικής, ηθικής, και κοινωνικής εξόντωσης των στελεχών που την διοικούν, εν πλήρη γνώσει σας, αλλά και της φήμης και του κύρους αυτής ταύτης της εταιρίας.
Έτσι, με την ανάρτηση Σας και τους ψευδείς και μειωτικούς σε βάρος μας ισχυρισμούς – διαδόσεις, οι οποίοι έλαβαν σπουδαίας δημοσιότητας, γνωστοποιηθέντες, συζητηθέντες και αναπαραχθέντες, πανελλαδικά, εδόθη μια εικόνα η οποία επ’ ουδενί ανταποκρίνεται στην αληθή εικόνα της ΔΡΟΜΕΑΣ, όπως αυτή έχει προσδιοριστεί με καθορισμένο οικονομικό και κοινωνικό ρόλο και συμμετοχή στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει καθορίσει την ατομική, οικονομική, οικογενειακή και κοινωνική ζωή των στελεχών της που την διοικούν επιτυχώς, όπως και των διακοσίων πενήντα (250) εργαζομένων της, σχολιαζόμενη από κάθε τρίτο, με τους χειρότερους δυνατούς - απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, όταν έλαβαν γνώση των ψευδών ισχυρισμών και διαδόσεων Σας.
Επειδή, η εν γένει η επεξεργασία, χρήση, διάδοση και κάθε άλλης μορφής διάθεση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένου και του ονόματος, χωρίς την συναίνεση του υποκειμένου είναι παράνομη, προσβάλλοντας το δικαίωμα της προσωπικότητας, στον πυρήνα του οποίου ανάγεται η προστασία της τιμής, της ιδιωτικής ζωής και της εικόνας του ατόμου, όπως και του νομικού προσώπου.
Επειδή, η προσβολή του δικαιώματος της προσωπικότητας τελείται και από ποινικά κολάσιμες πράξεις, όπως η εξύβριση, η απλή δυσφήμηση ή η συκοφαντική, τελούμενες άπασες με ισχυρισμούς ή διαδόσεις από τον υπαίτιο, με οποιονδήποτε τρόπο και μέσω ενώπιον τρίτου, για κάποιον άλλο γεγονότος, ψευδούς δε στην περίπτωση της συκοφαντικής δυσφημήσεως, που θα μπορούσε να βλάψει την τιμή ή την υπόληψη του.
Επειδή, το άρθρο 14 του Συντάγματος θεσπίζει μεν το δικαίωμα της ελευθεροτυπίας και της ελεύθερης έκφρασης γνώμης ή διάδοσης πληροφοριών ή άσκησης κριτικής, προσδιορίζει δε τα όρια του έως το σημείο εκείνο που δεν προσβάλλεται η προσωπικότητα του ατόμου ή φήμη του νομικού προσώπου.
Το δε καθήκον του τύπου προς ενημέρωση της κοινής γνώμης, ιδίως όταν αυτό ικανοποιεί το εύλογο ενδιαφέρον αυτής για την οικονομική ζωή ιδίως εταιριών αλλά και των συνδεόμενων με αυτές προσώπων, δεν μπορεί να είναι υπέρτερο από τα δικαίωμα του ατόμου να διαφυλάττει την τιμή και την υπόληψη του, την ιδιωτική του ζωή, τη φήμη και το κύρος της εταιρίας του αλλά και τα προσωπικά του δεδομένα.    
Σας γνωρίζουμε ότι,  
Εναντιωνόμαστε στην ανωτέρω παράνομη συμπεριφορά Σας και στην  από μέρους Σας χρήση οιουδήποτε φωτογραφικού και οπτικοακουστικού υλικού που αφορά την ΔΡΟΜΕΑΣ και ουδέποτε Σας χορηγήσαμε άδεια – συναίνεση προς τούτο.
Απαγορεύουμε την από μέρους σας δημοσιοποίηση – χρήση κάθε στοιχείου που ανάγεται στην ΔΡΟΜΕΑΣ, συμπεριλαμβανομένων των σημάτων της, των εικαστικών ή ηχητικών διακριτικών της γνωρισμάτων  του διακριτικού της τίτλου, και εν γένει των οιωνδήποτε σχετικών αρχείων της, αφού θεωρούμε ότι αποσκοπεί σε αθέμιτους διαφημιστικούς και εμπορικούς σε βάρος της σκοπούς και την εν γένει  αθέμιτη οικονομική της εκμετάλλευση.
Άλλωστε, το εύλογο ενδιαφέρον της κοινωνίας για πληροφόρηση σχετικώς με την ΔΡΟΜΕΑΣ εξυπηρετείται από την εταιρία, κατ’ εφαρμογή των οικείων κανόνων και θεσμών νομιμότητας, διαφάνειας και ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, ενώ τυγχάνει τουλάχιστον απαράδεκτο να δύναται να γίνει χρήση των παραπάνω στοιχείων ονόματος της από Εσάς, για να  την δυσφημείτε.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Και με τη ρητή επιφύλαξη παντός άλλου νομίμου δικαιώματος μας
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ:
Να προβείτε, από τη λήψη της παρούσης, σε άμεση διαγραφή από την ηλεκτρονική ιστοσελίδα bankingnews.gr,  που διατηρείτε στο Διαδίκτυο, των από 21ης  και 22ας  Απριλίου  2020 των δυσφημιστικών σε βάρος της εταιρίας μας ΔΡΟΜΕΑΣ, προαναφερομένων αναρτήσεων - κειμένων και κάθε αναδημοσίευσής τους, ως και να μην προβείτε σε άλλες τέτοιες σε βάρος μας αναρτήσεις στο μέλλον, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, ούτε και υπό τη μεθόδευση της δήθεν ενημέρωσης του ιστορικού της υποθέσεως προς τους αναγνώστες Σας.
Να απέχετε από σήμερα και εφεξής από τη χρήση οιουδήποτε φωτογραφικού και οπτικοακουστικού υλικού και κάθε διακριτικού γνωρίσματος και εν γένει των οιωνδήποτε σχετικών αρχείων της ΔΡΟΜΕΑΣ και δεν Σας χορηγούμε άδεια – συναίνεση προς τούτο, ως και από την δημοσιοποίηση – χρήση κάθε στοιχείου που ανάγεται στην ΔΡΟΜΕΑΣ, συμπεριλαμβανομένων του ονόματος της, του διακριτικού της τίτλου,
Να αναρτήσετε, από τη λήψη της παρούσης, αμέσως και επί τριήμερο τουλάχιστον αλλά και επί 24ώρου βάσεως ημερησίως την παρούσα εξώδικη επιστολή, στο σύνολο της, στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα bankingnews.gr που διατηρείτε, δηλαδή για ισόχρονο των κακόβουλων αναρτήσεων Σας, δηλώνοντας ρητά τη συγγνώμη Σας για όλα τα ψεύδη που αναφέρατε, αποκαθιστώντας την αλήθεια των πραγμάτων, επανορθώνοντας, χωρίς χρονοτριβή, με ανάλογη παρουσίαση στην αντίστοιχη θέση και ενδεδειγμένο τονισμό, τις ανακριβείς πληροφορίες και ψευδείς ισχυρισμούς, που προσβάλλουν την φήμη και το κύρος της ΔΡΟΜΕΑΣ αλλά και των φυσικών προσώπων που την διοικούν.
άλλως
ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ότι, εφόσον δεν συμμορφωθείτε με τα ανωτέρω, θα προβούμε άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια προς διασφάλιση των δικαιωμάτων και συμφερόντων μας με τη λήψη κάθε αναγκαίου, αστικής και ποινικής φύσεως ενδίκου βοηθήματος ενώπιον των αρμοδίων δικαστηρίων.
Σέρρες, 25 Απριλίου 2020
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
ΘΩΜΑΣ ΑΡ. ΒΛΑΧΜΠΕΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
29ης Ιουνίου 10 -621 25 ΣΕΡΡΕΣ          

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης