Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Alpha Trust: Στις 7 Ιουλίου 2020 η αποκοπή του μερίσματος

tags :
Alpha Trust: Στις 7 Ιουλίου 2020 η αποκοπή του μερίσματος
H 7η Ιουλίου 2020 ορίζεται ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος μερίσματος από την Alpha Trust
H 7η Ιουλίου 2020 ορίζεται ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος μερίσματος από την Alpha Trust.
Ειδικότερα, η Alpha Trust ανακοίνωσε ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της που πραγματοποιήθηκε την 04.02.2020, αποφάσισε τη διανομή, από κέρδη προηγούμενων χρήσεων, μερίσματος στους δικαιούχους μετόχους συνολικού μικτού ποσού ευρώ 1.042.372,80, το οποίο αντιστοιχεί σε 1,40 ευρώ ανά μετοχή και το οποίο είναι προσαυξημένο κατά το ποσό που αντιστοιχεί στις 28.761 ίδιες μετοχές που κατέχει η Εταιρία οι οποίες δεν δικαιούνται μέρισμα.
Το εν λόγω ποσό μερίσματος υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 5% και συνεπώς οι μέτοχοι θα λάβουν καθαρό ποσό 1,33 ευρώ ανά μετοχή.
Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος του μερίσματος ορίζεται η 07.02.2020.
Δικαιούχοι του μερίσματος από κέρδη προηγουμένων είναι οι μέτοχοι της Εταιρίας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος  Άυλων Τίτλων κατά την 10.02.2020 (record date).
Η καταβολή θα αρχίσει την 13.02.2020 και θα πραγματοποιηθεί μέσω της Τράπεζας Πειραιώς με τους παρακάτω τρόπους :
-  Μέσω των Χειριστών Σ.Α.Τ., για τους επενδυτές που έχουν εξουσιοδοτήσει τους Χειριστές τους για την είσπραξη.
 - Με κατάθεση στο Διεθνή Αριθμό Τραπεζικού Λογαριασμού (IBAN), όπου ο επενδυτής έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να εισπράττει τα διανεμόμενα ποσά σύμφωνα με το άρθρο 13 του Κανονισμού Λειτουργίας Σ.Α.Τ. και την υπ' αριθμ. 6 απόφαση του Δ.Σ. της ATHEXCSD, όπως ισχύουν, για τους επενδυτές που δεν επιθυμούν να τα εισπράττουν μέσω των Χειριστών τους. Αφορά μόνο επενδυτές που έχουν δηλώσει ΙΒΑΝ στην πληρώτρια Τράπεζα «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.».
- Μέσω του δικτύου των καταστημάτων της τράπεζας «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.» για τους επενδυτές που για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατή η καταβολή των διανεμόμενων ποσών στις περιπτώσεις (1) και (2) παραπάνω.
Για την είσπραξη των μετρητών από το Δίκτυο καταστημάτων της τράπεζας «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.» είναι αναγκαία η προσκόμιση του Δελτίου Αστυνομικής τους Ταυτότητας και της εκτύπωσης στοιχείων του αριθμού Κ.Α.Μ.Ε. (Κωδ. Αριθμ. Μερίδας Επενδυτή στο ΣΑΤ). Η πληρωμή σε τρίτο πρόσωπο πραγματοποιείται μόνον με την προσκόμιση εξουσιοδότησης, η οποία θα φέρει τα πλήρη στοιχεία τόσο του δικαιούχου μετόχου, όσο και του εξουσιοδοτούμενου (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ. & Α.Φ.Μ.), θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη Αρχή. Η καταβολή του μερίσματος από την Τράπεζα λήγει στις 30.06.2020.
Από 01.07.2020 η πληρωμή του μερίσματος θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της εταιρείας, (Τατοΐου 21,145 61 Κηφισιά).
Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της εταιρείας (τηλ. 210-6289200 κα Μαίρη Σαλαμούρα).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης