Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τεχνική Ολυμπιακή: Σε συζητήσεις με την Belterra Investments του Σαββίδη για το Πόρτο Καρράς

Τεχνική Ολυμπιακή: Σε συζητήσεις με την Belterra Investments του Σαββίδη για το Πόρτο Καρράς
Διαπραγματεύσεις με την Belterra Investments, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη για την πώληση του Πόρτο Καρράς
Σε διαπραγματεύσεις με την Belterra Investments, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, βρίσκεται η Τεχνική Ολυμπιακή για την πώληση του Πόρτο Καρράς.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «σε συνέχεια της από 29.10.2019 ανακοίνωσης, η Εταιρεία με την επωνυμία «ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.» (εφεξής Εταιρεία) ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι μεταξύ της εταιρείας με την επωνυμία «Τ.Ο. International Holding Ltd» και της εταιρείας με την επωνυμία «BELTERRA INVESTMENTS Ltd» καταρτίσθηκε μνημόνιο συναντίληψης (MoU) για τη διενέργεια διαπραγματεύσεων σχετικά με την πώληση μετοχών της εταιρείας «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε» που ανήκουν στην «ΤΟ International Holding Ltd».
Αντίστοιχη συμφωνία καταρτίσθηκε και για τις μετοχές της «ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε» που ανήκουν σε συνδεδεμένα με την Εταιρεία πρόσωπα.
Η κατάρτιση της οριστικής σύμβασης τελεί υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις (διαμόρφωση των τελικών όρων, έγκριση των αρμόδιων αρχών κ.λπ.). Η Εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη επί του θέματος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης