Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Lufthansa βλέπει αύξηση 5% στις κρατήσεις εισιτηρίων προς την Ελλάδα

tags :
Η Lufthansa βλέπει αύξηση 5% στις κρατήσεις εισιτηρίων προς την Ελλάδα
Τι εκτιμά ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στην Ελλάδας, κ. Κων. Τζεβελέκος
Αύξηση των κρατήσεων εισιτηρίων  στα επίπεδα του 4% και 5%  για την  καλοκαιρινή  περίοδο  προβλέπει  ο διευθύνων σύμβουλος της Lufthansa Group στην Ελλάδα  κ. Κωνσταντίνος Τζεβελέκος μιλώντας σε εκδήλωση για τα 60 χρόνια  παρουσίας της γερμανικής  αεροπορικής  εταιρείας  στην Ελλάδα σημειώνοντας  ότι το πρώτο δρομολόγιο της εταιρείας έγινε στις 10 Μαΐου του 1959 και η συγκεκριμένη πτήση είχε διάρκεια  8 ωρών.
Ο διευθύνων σύμβουλος Lufthansa Group αναφερόμενος στο σήμερα και τη φετινή σεζόν είπε ότι τα δρομολόγια θα είναι αυξημένα κατά 6%. Ο όμιλος Lufthansa έχει 19 προορισμούς στην Ελλάδα και περιλαμβάνει και τη νησιωτική χώρα.
Φέτος εντάσσει νέο  δρομολόγιο  προς την πόλη του Ηρακλείου της  Κρήτης  
Σε εβδομαδιαία βάση πραγματοποιούνται 107 δρομολόγια  μεταφέροντας εκατοντάδες  χιλιάδες επιβάτες  που θέλουν να επισκεφθούν τη χώρα μας.
Σήμερα, μαζί με τις εταιρείες SWISS, Austrian Airlines, Brussels Airlines, Eurowings και Edelweiss, ο Όμιλος Lufthansa προσφέρει 368 εβδομαδιαίες πτήσεις από την Ελλάδα.
Ο αριθμός των επιβατών που  επισκέφθηκε τη  χώρα  μας ανήλθε σε 1,8 εκατομμύρια το 2018.
Ο κ. Κωνσταντίνος Τζεβελέκος είπε  ότι  «πέρυσι κατορθώσαμε να επιτύχουμε νέο ρεκόρ επιβατών, προσφέροντας αναβαθμισμένες υπηρεσίες, πλούσιο δίκτυο, δέσμευση και αφοσίωση στην ελληνική αγορά.
Εξακολουθούμε να είμαστε αφοσιωμένοι στους πελάτες και τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα και είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να παρέχουμε την ίδια υψηλή ποιότητα υπηρεσιών για ακόμα 60 χρόνια».

Η Lufthansa Group

Πρόκειται  για το μεγαλύτερο αεροπορικό Όμιλο στον κόσμο, ο οποίος  δίνει έμφαση  στον εκσυγχρονισμό, την καινοτομία και την παροχή άριστης ποιότητας υπηρεσιών, είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες ανώτατου επιπέδου με ένα πλούσιο δίκτυο 318 προορισμών σε102 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.
Πρόσφατα η διοίκηση της εταιρείας έδωσε παραγγελία 40 νέα αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων των Boeing 787-9 και Airbus A350, στο πλαίσιο του συνεχούς εκσυγχρονισμού του στόλου με σκοπό  τη  μείωση των εκπομπών CO2 και της κατανάλωσης καυσίμου.
Ο  κ. Peter Pullem, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων Κεντρικής, Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης του Ομίλου Lufthansa τόνισε ότι δίνουμε Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην επιτυχημένη δραστηριότητα της εταιρείας σε τοπικό επίπεδο, καθώς και στη συνεχή αύξηση των πτήσεων στην Ελλάδα.
Η Lufthansa συνδέει την Ελλάδα με τον κόσμο από το 1959. Το 2019 σηματοδοτεί το 60ο έτος παρουσίας της Lufthansa στην ελληνική αγορά.
Ήταν 10 Μαΐου 1959 όταν αναχώρησε από τη Γερμανία το πρώτο αεροσκάφος της Lufthansa με προορισμό την Ελλάδα.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης