Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Λάμψα: Έναρξη υποκαταστήματος για τη λειτουργία του ξενοδοχείου «Sheraton Rhodes Resort» στη Ρόδο

tags :
Λάμψα: Έναρξη υποκαταστήματος για τη λειτουργία του ξενοδοχείου «Sheraton Rhodes Resort» στη Ρόδο
Στην έναρξη υποκαταστήματος για τη λειτουργία του ξενοδοχείου «Sheraton Rhodes Resort» στη Ρόδο, προχώρησε η Λάμψα Α.Ε. 
Στην έναρξη υποκαταστήματος στην αρμόδια ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών, για τη λειτουργία του ξενοδοχείου «Sheraton Rhodes Resort» στη Ρόδο, προχώρησε η Λάμψα Α.Ε. μετά την απορρόφηση της εταιρείας «Τουριστικά Θέρετρα Ανώνυμος Εταιρία» και τη διαγραφή της από το ΓΕΜΗ, όπως ανακοίνωσε σήμερα (23/1/2019) η εταιρεία.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.», ανακοινώνει ότι μετά την απορρόφηση της εταιρείας «Τουριστικά Θέρετρα Ανώνυμος Εταιρία» και τη διαγραφή της από το ΓΕΜΗ, η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε.» προχώρησε στην έναρξη υποκαταστήματος στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών, για την λειτουργία του Ξενοδοχείου «Sheraton Rhodes Resort» στη Ρόδο.
Επίσης, η «Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα Α.Ε.», ανακοινώνει ότι προχώρησε στην έναρξη υποκαταστήματος στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών, στο κτίριο επί των οδών Κριεζώτου 2 και Πανεπιστημίου 4 στην Αθήνα, το οποίο πρόκειται να στεγάσει το ξενοδοχείο της αλυσίδας MGallery, προκειμένου να αποτυπώνεται οιαδήποτε συναλλακτική δραστηριότητα έως την αποπεράτωση των εργασιών της ανακαινίσεως και την έναρξη της ξενοδοχειακής δραστηριότητας στον προαναφερθέντα χώρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης