Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Reds: Έντονο ενδιαφέρον για μίσθωση χώρων στο Smart Park

Reds: Έντονο ενδιαφέρον για μίσθωση χώρων στο Smart Park
Σε μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης έχει ήδη μισθωθεί το 50% της συνολικής υπό κατασκευής επιφάνειας της Β' φάσης ανάπτυξης του εμπορικού πάρκου Smart Park
Έντονο ενδιαφέρον εκδηλώνεται από τις εταιρείες λιανικού εμπορίου για τη μίσθωση χωρών στο Smart Park.
Ήδη από το στάδιο της κατασκευής της β' βάσης του εμπορικού πάρκου, έχει μισθωθεί το 50% της επιφάνειας.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία Γυαλου Εμπορική και Τουριστική, θυγατρική της εταιρείας Reds, μέλους του oμίλου Ελλάκτωρ, έχει προχωρήσει σε υπογραφή δεσμευτικών συμφωνιών με την «Decathlon», την «Marks and Spencer», την «Διάφανο» και την «BO Concept» για την ανάπτυξη ομώνυμων καταστημάτων λιανικής, καθώς και με την «Μαρινόπουλος» για την ανάπτυξη εμπορικού καταστήματος «GAP».  
Μέσω των σχετικών δεσμευτικών προσυμφώνων επιτυγχάνεται η μίσθωση συνολικής επιφάνειας περίπου 7.250 τ.μ. που αντιστοιχεί σε ποσοστό πληρότητας της μισθωτικής επιφάνειας του νέου κτιρίου περίπου 55%, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η πληρότητα στον όροφο του κτιρίου ανέρχεται στο 87%.
H κατασκευή της Β’ Φάσης του Εμπορικού Πάρκου, προϋπολογισμού περίπου 26 εκατ. ευρώ, έχει ήδη ξεκινήσει με ανάδοχο την ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ, θυγατρική εταιρεία του ομίλου Ακτωρ κι αναμένεται η νέα επέκταση να λειτουργήσει τον Νοέμβριο του 2019.
Σημειώνεται πως με βάση το ενδιαφέρον που έχει μέχρι στιγμής εκφραστεί, σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν πρόσθετες εμπορικές συμφωνίες για τη μίσθωση καταστημάτων στους τομείς της τεχνολογίας, ένδυσης- υπόδησης, εστίασης κλπ.
Ως προς τη Β’ Φάση Ανάπτυξης του Smart Park, ο Γιάννης Μωραΐτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Reds δήλωσε: «Πρόκειται για μία σημαντική επένδυση που αντανακλά την ιδιαίτερη αξία του Smart Park, που το κατέστησε αγαπημένο προορισμό εμπορίου και αναψυχής ακόμα και εν μέσω οικονομικής κρίσης.
Δημιουργούμε έναν ισχυρότατο εμπορικό πόλο με συνολική μισθώσιμη επιφάνεια που υπερβαίνει τις 50.000 τ.μ., αυξάνοντας τις επιλογές με δημοφιλείς αλυσίδες καταστημάτων και χώρων αναψυχής για κάθε ηλικία και ανάγκη».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης