Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Trastor ΑΕΕΑΠ: Στις 17/12 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση - Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

tags :
Trastor ΑΕΕΑΠ: Στις 17/12 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση - Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης
Trastor ΑΕΕΑΠ: Στις 17/12 η ΕΓΣ - Ποιά θέματα θα συζητηθούν
Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό της Trastor ΑΕΕΑΠ καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 17η Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00π.μ., στο Μαρούσι,στην οδό Χειμάρρας αρ. 5, στον 5οόροφο, για τη συζήτηση και τη λήψη απόφασης επί των ακόλουθων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Πρώτο θέμα

Έγκριση Μακροπρόθεσμου Προγράμματος Παροχής Κινήτρων με ίδιες μετοχές της Εταιρείας στο προσωπικό και σε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας (“Long Term Incentive Plan” –“LTI Plan”) σύμφωνα με το Ν. 4209/2013.
Παροχή σχετικών εξουσιοδοτήσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας. Παροχή άδειας κατά το άρθρο 23α κ.ν. 2190/1920.

Δεύτερο  θέμα

Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και ορισμός των ανεξάρτητων μη εκτελεστικών μελών αυτού σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3016/2002.

Τρίτο θέμα

Ορισμός θητείας της Επιτροπής Ελέγχου της Εταιρείας.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τη λήψη απόφασης επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Α’ Επαναληπτική Συνέλευση την 28η Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Παρασκευή
και ώρα 11:00 π.μ., στο Μαρούσι Αττικής, στην οδό Χειμάρρας αρ. 5, στον 5ο όροφο.
Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 17ης Δεκεμβρίου 2018, έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν Μέτοχοι οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι στο αρχείο μετόχων της Εταιρείας που τηρείται ηλεκτρονικά στην εταιρεία «Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων» (ΕΛΚΑΤ) κατά την έναρξη της πέμπτης ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Γενικής Συνέλευσης, ήτοι την 12.12.2018, χωρίς να απαιτείται δέσμευση των μετοχών τους.
Σε  περίπτωση  μη  επίτευξης  απαρτίας  κατά  την  ανωτέρω  αρχική  συνεδρίαση,  στην Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση της 28ης Δεκεμβρίου 2018 θα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν Μέτοχοι οι οποίοι θα είναι εγγεγραμμένοι στο ανωτέρω αρχείο κατά την έναρξη της τέταρτης ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της Α’ Επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης, ήτοι  την 24.12.2018 (ημερομηνία  καταγραφής  Α’  Επαναληπτικής  Γενικής Συνέλευσης).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης