Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Σαββίδης σε NYT: Κακόβουλο, υποβολιμαίο και συκοφαντικό το δημοσίευμα

Σαββίδης σε NYT: Κακόβουλο, υποβολιμαίο και συκοφαντικό το δημοσίευμα
Σύμφωνα με τους New York Times, οι Αμερικανοί εμπλέκουν τον Σαββίδη στην υπονόμευση της Συμφωνίας των Πρεσπών, υπέρ της Ρωσίας
Τα περί εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη σε προσπάθειες υπονόμευσης της Συμφωνίας των Πρεσπών απορρίπτει το Dimera Group, στον απόηχο του δημοσίευματος των New York Times, σύμφωνα με το οποίο οι Αμερικανοί έχουν στοιχεία που αποδεικνύουν την συμμετοχή του επιχειρηματία στην προσπάθεια υπονόμευσης της συμφωνίας Ελλάδας-πΓΔΜ για λογαριασμό της Ρωσίας.
Στην ανακοίνωση του Dimera Group γίνεται λόγος για ευφάνταστα σενάρια και κακόβουλο, υποβολιμαίο και συκοφαντικό δημοσίευμα.
Πιο αναλυτικά αναφέρονται τα εξής: «Σε μία κακοπαιγμένη φαρσοκωμωδία βασισμένη σε σενάρια ψυχροπολεμικού μυθιστορήματος άλλων εποχών, εξελίσσεται η εμμονική και ταυτοχρόνως αποτυχημένη προσπάθεια συγκεκριμένων κέντρων να εμπλέξουν τον επιχειρηματία κ. Ιβάν Σαββίδη στους γεωπολιτικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή μας.
Για ακόμη μία φορά, καθιστούμε σαφές σε όλους τους τόνους, πως ο επιχειρηματίας κ. Ιβάν Σαββίδης ουδεμία σχέση ή εμπλοκή έχει με τα ευφάνταστα σενάρια που αναμασά το κακόβουλο, υποβολιμαίο και συκοφαντικό δημοσίευμα των New York Times.
Σε αυτό το πλαίσιο, οι νομικοί μας σύμβουλοι εξετάζουν ήδη τη δυνατότητα κοινοποίησης εξωδίκου προς τη διεύθυνση του συγκεκριμένου μέσου καθώς και τις μετέπειτα νομικές ενέργειες για την προστασία των νόμιμων δικαιωμάτων μας.
Κλείνοντας, ξεκαθαρίζουμε πως ο κ. Ιβάν Σαββίδης παραμένει αποκλειστικά και μόνον αφοσιωμένος στην αποτελεσματική υλοποίηση και περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών του σχεδίων στην Ελλάδα, συμβάλλοντας εμπράκτως στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας και στη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης