Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές εισέρχεται η Westnet μέλος του Ομίλου Olympia

tags :
Στις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές εισέρχεται η Westnet  μέλος του Ομίλου Olympia
Στις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές εισέρχεται η Westnet  μέλος του Ομίλου Olympia
Η Westnet, μέλος του Ομίλου Olympia, εισέρχεται στην κατηγορία των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών με τη νέα, αποκλειστική συνεργασία της με τη Sharp.
H νέα συνεργασία αφορά στην αποκλειστική διανομή από τη Westnet μιας σειράς προϊόντων, όπως ψυγεία, ψυγειοκαταψύκτες, κουζίνες, φούρνους, πλυντήρια ρούχων και πιάτων, στην ελληνική αγορά.
Μέσω της νέας αυτής συνεργασίας, διευρύνεται σημαντικά το χαρτοφυλάκιο της Westnet με λευκές συσκευές κορυφαίου σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας κατασκευής, οι οποίες φέρουν τη σφραγίδα μίας από τις ηγέτιδες δυνάμεις στην παγκόσμια αγορά.
Τα προϊόντα της Sharp φιλοδοξούν να κάνουν πράξη τη δέσμευση της εταιρίας να εξυπηρετεί τις ανάγκες του καταναλωτή “For Life”, διευκολύνοντας την καθημερινή ζωή των χρηστών για μια ολόκληρη ζωή.
Με την αφορμή της έναρξης της νέας συνεργασίας, ο εμπορικός διευθυντής της Westnet Γιώργος Δαβιώτης δήλωσε: «Υλοποιώντας το πλάνο ανάπτυξης της Westnet κατορθώσαμε να ολοκληρώσουμε ένα ακόμα βήμα, την είσοδό μας στην αγορά των λευκών συσκευών.
Είναι σημαντικό ότι στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε αρωγό ένα σημαντικό και αναγνωρίσιμο brand, αυτό της Sharp.
Το brand name της Sharp είναι ταυτόσημο παγκοσμίως με την ποιότητα και την τεχνολογική εξέλιξη και είμαστε σίγουροι πως οι Έλληνες καταναλωτές θα εκτιμήσουν ιδιαιτέρως τα τεχνικά χαρακτηριστικά, την αξιοπιστία και φυσικά τον κορυφαίο σχεδιασμό των προϊόντων της».
Η Westnet, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον χώρο της διανομής προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας, διαγράφει πορεία ανάπτυξης στην Ελλάδα από το 2005 και από το 2017 στην κυπριακή αγορά. Αρχικά με τη διανομή προϊόντων πληροφορικής και περνώντας το 2012 στην αγορά του mobility με smartphones και tablets, και το 2016 στην αγορά των TV, η Westnet εισέρχεται σε μια νέα, ιδιαίτερα δυναμική κατηγορία, αυτή των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, η οποία είναι η μοναδική που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια θετικό πρόσημο στην ευρύτερη αγορά των καταναλωτικών προϊόντων τεχνολογίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης