Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΕΥΔΑΠ: Άριστη η ποιότητα νερού στο δημοτικό δίκτυο των πληγεισών περιοχών

ΕΥΔΑΠ: Άριστη η ποιότητα νερού  στο δημοτικό δίκτυο των πληγεισών περιοχών
H ΕΥΔΑΠ πραγματοποιεί καθημερινά δειγματοληψίες και επιτόπιες μετρήσεις, σε όλο το δίκτυο αρμοδιότητάς της
H ποιότητα του νερού  με το οποίο προμηθεύει η ΕΥΔΑΠ το δημοτικό δίκτυο Ραφήνας-Πικερμίου και το δημοτικό δίκτυο Νέας Μάκρης-Μαραθώνα, ανταποκρίνεται πλήρως στις σχετικές νομοθετικές απαιτήσεις περί ποιότητας νερού ανθρώπινης κατανάλωσης.
Ειδικότερα, η  ΕΥΔΑΠ με ανακοίνωσή της ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό στις πληγείσες περιοχές, από τις πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου 2018, ότι η ποιότητα του νερού  με το οποίο προμηθεύει το δημοτικό δίκτυο Ραφήνας-Πικερμίου και το δημοτικό δίκτυο Νέας Μάκρης-Μαραθώνα, ανταποκρίνεται πλήρως στις σχετικές νομοθετικές απαιτήσεις περί ποιότητας νερού ανθρώπινης κατανάλωσης.
Στα πλαίσιο διασφάλισης της ποιότητας του πόσιμου νερού, η ΕΥΔΑΠ πραγματοποιεί καθημερινά δειγματοληψίες και επιτόπιες μετρήσεις, σε όλο το δίκτυο αρμοδιότητάς της. Επίσης, πραγματοποιεί έκτακτους ελέγχους οποτεδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο τεθεί θέμα ποιότητας του πόσιμου νερού.
Τέλος, στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «η  πολιτική της Εταιρείας σε θέματα ασφάλειας της ποιότητας του νερού είναι πάγια και σαφής: Προτεραιότητα για την ΕΥΔΑΠ είναι ο άνθρωπος και πρωτίστως η ασφάλεια και υγεία των πολιτών».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης