Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Κλουκίνας Λάππας: Στις 2/7 η αποκοπή του μερίσματος - Στις 6/7 η καταβολή του

Κλουκίνας Λάππας: Στις 2/7 η αποκοπή του μερίσματος - Στις 6/7 η καταβολή του
Κλουκίνας Λάππας: Στις 2/7 η αποκοπή του μερίσματος - Στις 6/7 η καταβολή του
Η εταιρία «Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ-Ι.ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», σύμφωνα με το άρθρο 4.1.3.4 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, γνωστοποιεί την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 28ης Ιουνίου 2018 για διανομή μερίσματος στους Μετόχους από τα φορολογηθέντα κέρδη προηγούμενων χρήσεων ποσού 0,028 ευρώ (μεικτό ποσό) ανά μετοχή.
Το μέρισμα αυτό υπόκειται σε παρακράτηση φόρου ποσοστού 15%, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 44 παρ.4 του Ν.4389/2016 και το καθαρό πληρωτέο μέρισμα ανά μετοχή ανέρχεται σε ποσό 0,0238 ευρώ ανά μετοχή.
Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων της Εταιρείας την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 (ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων – record date).
Από την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 (ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος) οι μετοχές της Εταιρείας θα διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο Αθηνών χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος.
Η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 από την πληρώτρια Τράπεζα «ALPHA BANK», ως εξής:
Στους Χειριστές των δικαιούχων Μετόχων (Θεματοφύλακες- Χρηματιστηριακές Εταιρίες) εφόσον έχουν δηλώσει στην ΕΛ.ΚΑ.Τ. ότι έχουν το δικαίωμα είσπραξης για λογαριασμό των πελατών τους και με τον τρόπο πληρωμής που αυτοί έχουν επιλέξει.
Στους ίδιους τους Μετόχους, οι οποίοι για το τμήμα του χαρτοφυλακίου τους που τηρείται υπό το χειρισμό της ΕΛ.ΚΑ.Τ., ή όταν αυτοί δεν έχουν παράσχει ή έχουν ανακαλέσει τη σχετική εξουσιοδότηση σε χειριστή για την είσπραξή των ποσών ως εξής:
Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό εφόσον οι Μέτοχοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να εισπράττουν τα διανεμόμενα ποσά σε λογαριασμό ο οποίος τηρείται στην Τράπεζα
Με την προσέλευσή τους στο Δίκτυο Καταστημάτων της Τραπέζης , με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και την προσκόμιση της εκτύπωσης των στοιχείων Σ.Α.Τ. ή σε νόμιμα εξουσιοδοτημένα πρόσωπα με την προσκόμιση θεωρημένης για το γνήσιο της υπογραφής του δικαιούχου Μετόχου εξουσιοδοτήσεως.
Από την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 η πληρωμή του μερίσματος θα πραγματοποιείται μόνο από τα γραφεία της Εταιρείας στη διεύθυνση Ομήρου 2 και Τεώ, Ταύρος 17778.
Μερίσματα που δεν θα εισπραχθούν εντός 5 ετών παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι κ.κ Μέτοχοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας στο τηλ. 210-4821186 με την κ. Μαρία Πρίντσιου.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης