Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στο 9ο ΝΑΤΟϊκο Ετήσιο Συνέδριο συμμετείχε η Intracom Defense Electronics

Στο 9ο ΝΑΤΟϊκο Ετήσιο Συνέδριο συμμετείχε η Intracom Defense Electronics
Στο 9ο ΝΑΤΟϊκο Ετήσιο Συνέδριο συμμετείχε η Intracom Defense Electronics 
Στο 9ο ΝΑΤΟϊκο Ετήσιο Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) στην Κρήτη, συμμετείχε η Intracom Defense Electronics (IDE).
Όπως ανακοίνωσε σήμερα (25/6/2018) η εταιρεία, στο συνέδριο, θέμα του οποίου ήταν η «προώθηση της προοπτικής σταθερότητας μέσω της ναυτικής ασφάλειας: Επίτευξη βελτίωσης ικανοτήτων και επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας», παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν εκτενώς οι σύγχρονες προκλήσεις για την ασφάλεια στη θάλασσα και προτάθηκαν σχέδια για την αντιμετώπιση παράνομων δραστηριοτήτων στο θαλάσσιο χώρο.
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, η IDE παρουσίασε στο διεθνές ακροατήριο την σουίτα υποστήριξης επιχειρήσεων ναυτικής αποτροπής MIO (Maritime Interdiction Operations), μια λύση σχεδιασμένη πάνω σε επιχειρησιακές ανάγκες, η οποία βασίζεται στην πλατφόρμα λογισμικού Διοίκησης και Ελέγχου iDEFENDER και τα ευρυζωνικά συστήματα επικοινωνιών WiWAN της IDE.
Η πλήρως ολοκληρωμένη σουίτα MIO είναι ένα τεχνολογικό εργαλείο, για την αποτελεσματικότερη διαχείριση και εκτέλεση επιχειρήσεων ασφάλειας στη ναυτιλία.
Το σύστημα της IDE συνδυάζει άριστα τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό και έλεγχο των αποστολών με την ταχύτατη ανταπόκριση στο θαλάσσιο περιβάλλον, μέσω της ανταλλαγής πληροφοριών, δεδομένων και εικόνας, σε πραγματικό χρόνο, σε όλα τα επίπεδα διοίκησης της αποστολής.
Η επιχειρησιακή αποτίμηση των ανωτέρω χαρακτηριστικών, επετεύχθη μέσω της πρακτικής άσκησης στο σύστημα της IDE των εκπαιδευτών και εκπαιδευόμενων του ΚΕΝΑΠ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης