Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Λιβάνης: Έκτακτη Γ.Σ. στις 21 Μαΐου 2018 για έγκριση αίτησης επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης

Λιβάνης: Έκτακτη Γ.Σ. στις 21 Μαΐου 2018 για έγκριση αίτησης επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης
Η έγκριση υποβολής αίτησης επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης της εταιρείας θα συζητηθεί κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη
Η έγκριση υποβολής αίτησης επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης της εταιρείας ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών θα συζητηθεί κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρείας Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου 2018.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σημερινή (27/4/2018) ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη, με την από 27 Απριλίου 2018 απόφασή του, καλεί τους μετόχους της ανώνυμης εταιρείας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 21η Μαΐου 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00 μ.μ. στα γραφεία της εταιρείας Σόλωνος 98 - Αθήνα, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση υποβολής αίτησης επικύρωσης συμφωνίας εξυγίανσης της εταιρίας ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Εκουσία Δικαιοδοσία) κατ' άρθρον 106' επ. ΠτΚ.
2. Διάφορες ανακοινώσεις.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου και του καταστατικού της εταιρείας απαρτίας για την λήψη απόφασης επί των θεμάτων της Ημερησίας Διάταξης, η τυχόν Α Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 4η Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00 στον ίδιο χώρο, και η τυχόν Β Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα συνέλθει την 18η Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00 στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα Ημερήσιας Διάταξης.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης