Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Χαϊδεμένος: Την επιστροφή κεφαλαίου 0,02 ευρώ θα προτείνει στην Γ.Σ. - Στις 26/4 τα αποτελέσματα 2017

Χαϊδεμένος: Την επιστροφή κεφαλαίου 0,02 ευρώ θα προτείνει στην Γ.Σ. - Στις 26/4 τα αποτελέσματα 2017
Την επιστροφή κεφαλαίου ποσού 0,02 ευρώ ανά μετοχή, μέσω μείωσης του μετοχικού κεφαλαίου, θα προτείνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Χαΐδεμένος στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση
Τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2017 θα προτείνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Χαΐδεμένος στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, ενώ προτίθεται να προτείνει την επιστροφή κεφαλαίου ποσού 0,02 ευρώ ανά μετοχή, μέσω μείωσης του μετοχικού κεφαλαίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα (18/4/2018) η εταιρεία.
Αναλυτικότερα, η εταιρεία Χαΐδεμένος ανακοίνωσε το οικονομικό της ημερολόγιο για το 2018:
Ημερομηνία ανακοίνωσης και δημοσίευσης των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για τη χρήση 1.1.2017-31.12.2017: Πέμπτη 26 Απριλίου 2018, με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΕΧΑΕ (www.helex.gr) και στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.haidemenos.gr).
Ημερομηνία Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων: Tετάρτη 20 Ιουνίου 2018.
Σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας προτίθεται να προτείνει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων τη μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2017.
Προτίθεται επίσης να προτείνει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, την επιστροφή κεφαλαίου στους μετόχους ποσού 0,02 ευρώ ανά μετοχή μέσω μείωσης του μετοχικού κεφαλαίου.
Σε περίπτωση λήψεως τέτοιας αποφάσεως περί επιστροφής κεφαλαίου οι ημερομηνίες αποκοπής, προσδιορισμού δικαιούχων επιστροφής κεφαλαίου, και έναρξης επιστροφής κεφαλαίου, οι οποίες θα προσδιορισθούν με βάση το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο, καθώς και το τελικό ύψος του ποσού της επιστροφής, θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας.
Η εταιρεία σημειώνει ότι διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες, αφού ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό με τροποποίηση του παρόντος σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης