Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Compucon: Στις 10/11/17 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την εκλογή της Επιτροπής Ελέγχου

tags :
Compucon: Στις 10/11/17 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση για την εκλογή της Επιτροπής Ελέγχου
Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας γίνεται με την προσκόμιση σχετικής έγγραφης βεβαίωσης του ως άνω φορέα


Στις 10 Νοεμβρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Compucon, όπου θα αναδειχθούν τα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου.
Αναλυτικότερα:
«Σύμφωνα με το Νόμο 2190/20 και το Καταστατικό της Εταιρίας και μετά από απόφαση του Δ.Σ. καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 10η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ., στα γραφεία της έδρας της Εταιρίας στο 9ο χλμ. της οδού Θεσσαλονίκης- Θέρμης, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ
ΘΕΜΑ 1o: Εκλογή των μελών της Επιτροπής Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017.
ΘΕΜΑ 2o: Λοιπές Ανακοινώσεις.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στη Γενική Συνέλευση δικαιούται να συμμετέχει όποιος εμφανίζεται ως μέτοχος στο αρχείο του Συστήματος Άϋλων Τίτλων που διαχειρίζεται η "Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.", στην οποία τηρούνται οι κινητές αξίες της εταιρίας.
Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας γίνεται με την προσκόμιση σχετικής έγγραφης βεβαίωσης του ως άνω φορέα.
Η ιδιότητα του μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την 05.11.2017 (Ημερομηνία Καταγραφής), και η σχετική βεβαίωση ή η ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με την μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην εταιρία το αργότερο την 07.11.2017, δηλαδή την τρίτη (3η) ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης.
Έναντι της εταιρίας θεωρείται ότι έχει δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση μόνον όποιος φέρει την ιδιότητα του μετόχου κατά την αντίστοιχη Ημερομηνία Καταγραφής.
Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς τις διατάξεις του άρθρου 28α του Κ.Ν.2190/1920, ο εν λόγω μέτοχος μετέχει στη Γενική Συνέλευση μόνο μετά από άδειά της.
Η άσκηση των εν λόγω δικαιωμάτων δεν προϋποθέτει τη δέσμευση των μετοχών του δικαιούχου ούτε την τήρηση άλλης ανάλογης διαδικασίας, η οποία περιορίζει τη δυνατότητα πώλησης και μεταβίβασης αυτών κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί ανάμεσα στην Ημερομηνία Καταγραφής και στη Γενική Συνέλευση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης