Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ξυλεμπορία: Έκτακτη ΓΣ στις 26/10 για εκλογή νέων μελών ΔΣ και Επιτροπής Ελέγχου

Ξυλεμπορία: Έκτακτη ΓΣ στις 26/10 για εκλογή νέων μελών ΔΣ και Επιτροπής Ελέγχου
Επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 6/11 σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία 
Για την εκλογή νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Επιτροπής Ελέγχου θα κληθούν να αποφασίσουν οι μέτοχοι της Ίντεργουντ Ξυλεμπορία στις 26 Οκτωβρίου 2017.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της ανώνυμης Εταιρίας Ίντεργουντ Ξυλεμπορία (εφεξής η «Εταιρία»), το Διοικητικό της Συμβούλιο καλεί τους μετόχους της σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 26.10.2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ. στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας στην Ελευσίνα, θέση Πικροδάφνη, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:
1. Εκλογή νέων μελών Διοικητικού Συμβουλίου.
2. Εκλογή νέων μελών Επιτροπής Ελέγχου.
Σε περίπτωση που κατά την Συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρίας της 26.10.2017, δεν επιτευχθεί για οποιονδήποτε λόγο η απαιτούμενη εκ του νόμου απαρτία, το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους μετόχους στις 6.11.2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ., σε Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση. Η εν λόγω Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας στην Ελευσίνα, θέση Πικροδάφνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης