Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Δέσμευση Σπίρτζη για διάλογο μετά τις αντιδράσεις για τις διαδικτυακές πλατφόρμες μίσθωσης ταξί

Δέσμευση Σπίρτζη για διάλογο μετά τις αντιδράσεις για τις διαδικτυακές πλατφόρμες μίσθωσης ταξί
Μετά τις έντονες αντιδράσεις, ο υπουργών Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης δεσμεύθηκε ότι  οριστικό νομοσχέδιο θα αποτελέσει προϊόν διαβούλευσης
Ένα βήμα πίσω φαίνεται πως κάνει η κυβέρνηση μετά τις αντιδράσεις για τις προωθούμενες αλλαγές στις διαδικτυακές πλατφόρμες για τη μίσθωση ταξί.
Μετά τις έντονες αντιδράσεις, ο υπουργών Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης δεσμεύθηκε ότι  οριστικό νομοσχέδιο θα αποτελέσει προϊόν διαβούλευσης, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον ιδρυτή της Beat, Νίκο Δρανδάκη.
Όπως έγραψε ο Ν. Δανδράκης στο Facebook «παρόλη την άρνηση του υπουργού Μεταφορών να μας συναντήσει τις προηγούμενες εβδομάδες, τελικά έγινε εφικτό την περασμένη Παρασκευή αργά να συνομιλήσω μαζί του τηλεφωνικά. Το αποτέλεσμα της συνομιλίας μας ήταν μια δέσμευση του υπουργού ότι το νομοσχέδιο που διέρρευσε δεν είναι αυτό που επεξεργάζονται, και ότι όταν η συγγραφή του νομοσχεδίου ολοκληρωθεί θα έχω την ευκαιρία να το δω και να διατυπώσω τις απόψεις της εταιρείας πολύ πριν αυτό προωθηθεί στη Βουλή.
Αυτή είναι μια εξέλιξη που μας ικανοποιεί και πιστεύω ότι από τη στιγμή που θα ξεκινήσει αυτός ο διάλογος για την ουσία του νομοσχεδίου, θα βρούμε μια κοινή συνισταμένη και όλα θα πάνε καλά. Παρόλα αυτά, παραμένουμε σε επιφυλακή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης