Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ανανεώνει το «μπουκέτο» των καναλιών της η Cosmote TV - Ποιές προσθήκες οριστικοποιήθηκαν

tags :
Ανανεώνει το «μπουκέτο» των καναλιών της η Cosmote TV - Ποιές προσθήκες οριστικοποιήθηκαν
O Όμιλος έρχεται με νέα κανάλια: πέντε από την κατηγορία των ντοκιμαντέρ, τρία αθλητικά και δύο στην κατηγορία του lifestyle
Aπό την 1η Οκτωβρίου 2017 η Cosmote TV του ΟΤΕ προχωρά σε μια μεγάλη ανανέωση του «μπουκέτου» των καναλιών της.
O Όμιλος έρχεται με νέα κανάλια: πέντε από την κατηγορία των ντοκιμαντέρ, τρία αθλητικά και δύο στην κατηγορία του lifestyle.
Από τις ενδιαφέρουσες προσθήκες στην πλατφόρμα της Cosmote TV είναι το BBC Earth του BBC, με παραγωγές σαν το Frozen Planet, το Life, το Blue Planet και το Planet Earth.
Παράλληλα επεκτείνεται η συνεργασία με το Viasat καθώς προστίθενται στην πλατφόρμα της Cosmote TV τα νέα κανάλια Viasat Explore και το Viasat Nature.
Από το δίκτυο του Travel Channel, θα προστεθούν το Food Network και το Fine Living.
Στον τομέα των αθλητικών, μετά την απώλεια του Eurosport 1HD και Eurosport 2, θα προστεθεί το FOX Sports ενώ προστίθενται ακόμη το Nautical Channel και το Outdoor Channel.
Τέλος για τους λάτρεις των αστυνομικών ντοκιμαντέρ, προστίθεται το Crime and Investigation καθώς και το CBS Reality.
Σήμερα οι συνδρομητική βάση της Cosmote TV αποτελείται από 500.000 συνδρομητές και έχει περάσει στην πρώτη θέση αφήνοντας πίσω τη Nova.
Τέλος, θα κατέβουν από την πλατφόρμα της Cosmote TV τα κανάλια: Discovery HD Showcase, Discovery Channel, Discovery Science HD, IDX HD, Animal Planet HD, Eurosport 1HD, Eurosport 2, και TLC.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης