Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τι απαντά η GRECOTEL - Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη σε δημοσίευμα του bankingnews

tags :
Τι απαντά η GRECOTEL - Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη σε δημοσίευμα του bankingnews
Τι απαντά ο όμιλος N. Δασκαλαντωνάκη στο bankingnews
Απάντηση σε δημοσίευμα του bankingnews με τίτλο «Grecotel: Θα γίνει ο Μαρινόπουλος των ξενοδοχείων;», δίνει ο όμιλος N. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel.
«Για τη μεγιστοποίηση της σκοπούμενης ζημίας χρησιμοποιείτε χωρίς προηγούμενη άδεια το κατοχυρωμένο υπέρ της πρώτης εξ ημών εμπορικό σύνθετο σήμα ‘’GRECOTEL’’ το οποίο αποτελεί σήμα φήμης στη διεθνή τουριστική αγορά» αναφέρει ο όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel στην απάντησή του.
«Το περιεχόμενο του δημοσιεύματος, το οποίο ουδόλως αφορά την ονομαστικά κατονομαζόμενη πρώτη εξ ημών εταιρεία, δεν ανταποκρίνεται καθόλου στον εξυβριστικό τίτλο του, καθώς αναλώνεται σε ανούσια επιλεκτική απομόνωση παρατηρήσεων των ορκωτών ελεγκτών κάποιων εκ των εταιρειών του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη, που είναι από πολύ καιρό αναρτημένες στο διαδίκτυο στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου»,  σημειώνεται στην απάντηση.
Δείτε παρακάτω την απάντηση της GRECOTEL - Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη στο bankingnews:

2
3
4
5


"Το bankingnews.gr δηλώνει ότι ουδεμία πρόθεση συκοφάντησης ή εξύβρισης της GRECOTEL αλλά και των εταιρειών του ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκη υπήρξε από μέρους μας με το δημοσίευμά μας. Για το λόγο αυτό το ανακαλούμε ρητά και το διαγράψαμε από την ιστοσελίδα μας καθώς ουδεμία περίπτωση σύγκρισής τους με την κηρυχθείσα σε πτώχευση εταιρεία ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ συντρέχει."

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης