Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Γιατί η σημερινή μέρα είναι μαρτύριο για τους Επενδυτές - Στις 35 οι προγραμματισμένες γενικές συνελεύσεις

Γιατί η σημερινή μέρα είναι μαρτύριο για τους Επενδυτές - Στις 35 οι προγραμματισμένες γενικές συνελεύσεις
Περισσότερο σημαντικές οι γενικές συνελεύσεις των τραπεζών Εθνική και Alpha και της Folli Follie
Μαρτύριο είναι η σημερινή ημέρα για τους Επενδυτές με «Ε» κεφαλαίο, οι οποίοι παρακολουθούν από κοντά το πώς πηγαίνουν οι επενδύσεις τους και συμμετέχουν με όποιους τρόπους μπορούν.
Σήμερα έχουν προγραμματιστεί περισσότερες από 35 γενικές συνελεύσεις, και όποιος έχει χαρτοφυλάκιο με πολλές μετοχές και θέλει να ενημερωθεί από κοντά για την πορεία της εισηγμένης στην οποία είναι μέτοχος, θα πρέπει να… ιδρώσει.
Καύσωνας, λόγω καλοκαιριού και καύσωνας λόγω γενικών συνελεύσεων οι οποίες όπως φαίνεται από τα στοιχεία λαμβάνουν χώρα σε όλη την επικράτεια.
Από τον νομό Αττικής που είναι οι περισσότερες αλλά μπορεί να χρειαστεί να βρεθεί κάποιος μέτοχος από το Αιγάλεω έως την Εθνική οδό, μέχρι την Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς και τον Τύρναβο.
Οι περισσότερες έχουν ήδη γίνει αφού είχαν προγραμματιστεί για τις 12:00 το μεσημέρι.
Ξεχωρίζουν της Folli Follie, της Εθνικής Τράπεζας, της Alpha Bank της Ελλάκτωρ και της ΕΥΑΘ.
Επίσης είχαν ή έχουν οι εταιρείες, Βιοτέρ, Ικτίνος, Λανακάμ, Epsilon Net, Φιερατέξ, Χατζηκρανιώτη, Medicon, MLS, Παΐρης, ΕΛΤΕΧ Άνεμος, Δούρος, Q&R, Ντρουκφάρμπεν, REDS, Μπήτρος, Audio Visual, Ντόπλερ, Moda Bagno, Μουζάκης, Euromedica, Revoil, Flexopack, Compucon, Dionic, Sato, Επίλεκτος, Εκτέρ, Αττικές Εκδόσεις και Οίκος Σπύρου.  


Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης