Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες στον ΔΟΛ λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων

Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες στον ΔΟΛ λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων
Το αμέσως επόμενο διάστημα, ακόμα και αύριο, ο Οργανισμός θα περάσει στις τράπεζες προκειμένου να γίνει εκκαθάριση εν λειτουργία
Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες κήρυξε από σήμερα στις 19:00 σε όλα τα Μέσα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη η ΕΣΗΕΑ, διαμαρτυρόμενη για τη μη καταβολή δεδουλευμένων αλλά και την αθέτηση των υποσχέσεων της διεύθυνσης του Ομίλου για διευθέτηση των προβλημάτων.
Ενδεικτικά, την περασμένη Παρασκευή 16/12 δεσμεύτηκε από την Εθνική Τράπεζα λόγω οφειλών του ΔΟΛ ο μισθός των εργαζομένων για το α' μισό του Αυγούστου, γεγονός που ανεβάζει τον αριθμό των ανεξόφλητων μισθών στους πέντε, την ίδια στιγμή που εκκρεμεί και η καταβολή του δώρου Χριστουγέννων. 
Ως αποτέλεσμα, είναι πολύ πιθανό να μην κυκλοφορήσουν αύριο «Τα Νέα» αλλά και «Το Βήμα» την ερχόμενη Κυριακή.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης των εργαζομένων, έγινε γνωστό πως ο εκδότης κ. Σταύρος Ψυχάρης δεν μπορεί και δεν προτίθεται να καλύψει τα ποσά που αφορούν οικονομικές απαιτήσεις ως προς τα δεδουλεμένα, τις αποζημιώσεις και τις λοιπές εκκρεμότητες.
Μάλιστα, το αμέσως επόμενο διάστημα, ακόμα και αύριο, ο Οργανισμός θα περάσει στις τράπεζες προκειμένου να γίνει εκκαθάριση εν λειτουργία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης