Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Προχωρά το σχέδιο εξυγίανσης της Μαρινόπουλος - Συναίνεση από το 80% των προμηθευτών

Προχωρά το σχέδιο εξυγίανσης της Μαρινόπουλος - Συναίνεση από το 80% των προμηθευτών
Νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι το αίτημα της εταιρείας Αρβανιτίδη δεν μπορεί να έχε καμία τύχη όταν σήμερα το σχέδιο εξυγίανσης έχει την έγκριση των πιστωτών
Στο 80% ανήλθε το ποσοστό των προμηθευτών που έδωσαν τη συναίνεση τους στο σχέδιο εξυγίανσης του ομίλου Μαρινόπουλου με την κατάθεση ένταξης στο άρθρο 106 βθ στο Πρωτοδικείο Αθηνών.
Η συζήτηση ολοκληρώθηκε σήμερα λίγο πριν τις 2 με μεσημέρι ενώπιον της προέδρου κατατέθηκαν και τα επιχειρήματα των εκπροσώπων των προμηθευτών που διαφώνησαν με το σχέδιο εξυγίανσης.
Ανάμεσα τους είναι ήταν οι εταιρείες Γρηγόρης Σαράντης και Φλωρίδης , το ΕΤΑΠ ΜΜΕ , το Ταμείο Νομικών αλλά και το Δημόσιο.
Η νομική εκπρόσωπος του Δημοσίου ζήτησε επικουρικά την τροποποίηση της συμφωνίας εξυγίανσης για εκείνα που αφορούν τους εγγυητές.
Στην αίθουσα του Δικαστηρίου συζητήθηκε το αίτημα της εταιρείας Αρβανιτίδης το οποίο αφορούσε στη λύση της εταιρείας Μαρινόπουλος διότι δεν είχε δώσει στη δημοσιότητα τις οικονομικές καταστάσεις. Η πρόεδρος του Δικαστηρίου συμφώνησε στη συνένωση τω δύο υποθέσεων.
Η οριστική απόφαση αναμένεται να γνωστοποιηθεί μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου.
Νομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι το αίτημα της εταιρείας Αρβανιτίδη δεν μπορεί να έχε καμία τύχη όταν σήμερα το σχέδιο εξυγίανσης έχει την έγκριση των πιστωτών.

Ν.Θ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης