Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ο Σκλαβενίτης έφερε αναστάτωση στο προσωπικό του Μαρινόπουλου, μέσω επιστολής για περικοπές εξόδων

Ο Σκλαβενίτης έφερε αναστάτωση στο προσωπικό του Μαρινόπουλου, μέσω επιστολής για περικοπές εξόδων
Αίσθηση και πολλές απορίες δημιούργησε το περιεχόμενο της επιστολής η οποία να σημειωθεί ότι επιδόθηκε με «πειρατικό στιλ»
Περικοπές δαπανών ζητάει η διοίκηση της Σκλαβενίτης από το προσωπικό και τα στελέχη της Μαρινόπουλος με επιστολή που έστειλε στη διοίκηση.
Αίσθηση και πολλές απορίες δημιούργησε το περιεχόμενο της επιστολής η οποία να σημειωθεί ότι επιδόθηκε με «πειρατικό στιλ», καθώς δεν φέρει την υπογραφή κανενός υπευθύνου του ομίλου Σκλαβενίτη και κυρίως δεν έχει την σφραγίδα της εταιρείας.
Οι εμπνευστές της επιστολής ξέχασαν να βάλουν σε μία παράγραφο μια θετική λέξη για το προσωπικό για όσα έχει προσφέρει στο όμιλο.
Το περιεχόμενο της επιστολής έφερε ανησυχία στο προσωπικό τόσο για το ύφος της όσο και τον τρόπο που επιδόθηκε.
Ο όμιλος Σκλαβενίτης στην αγωνία του να κόψει δαπάνες στον όμιλο Μαρινόπουλο στην ουσία δημιουργεί προσωπικό δύο ταχυτήτων για την νέα εταιρεία, η οποία θα σηκώσει το βάρος της εξυγίανσης και θα έχει άμεσα αποτελέσματα στον όμιλο Σκλαβενίτη.
Ειδικότερα, στην επιστολή αναφέρεται ότι με την παρούσα επιστολή μας θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο περιστολής των πάσης φύσεως δαπανών της εταιρείας καθώς και της στήριξης της εταιρείας με την κάλυψη των απολύτως απαραίτητων εξόδων της ενδιάμεσης περιόδου από τις τράπεζες προκειμένου η εταιρεία να διατηρηθεί σε λειτουργία μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Με την επιστολή τους ανακοινώθηκε ότι κόβονται τα έξοδα προμήθειας καυσίμων και λοιπών εξόδων κίνησης όπως πάρκινγκ, διόδια για το στόλο των εταιρικών και προσωπικών οχημάτων που έχει στη διάθεσή του το απασχολούμενο προσωπικό για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της εταιρείας και την άσκηση των αρμοδιοτήτων που τους έχουν ανατεθεί.
Ακόμη επισημαίνεται στην επιστολή ότι επί του παρόντος αδυνατούμε να καλύψουμε την προμήθεια καυσίμου ή κι άλλων εξόδων κίνησης και ως εκ τούτου από την παραλαβή της παρούσας επιστολής δεν θα αποζημιώνονται εξοδολόγια, στα οποία θα επισυνάπτονται παραστατικά προμήθειας καυσίμων ή και άλλων συνυφασμένων εξόδων κίνησης.
Το κερασάκι στην «τούρτα» της επιστολής ήταν ότι ο εμπνευστής της ξέχασε ότι οι εργαζόμενοι ήταν αυτοί που προστάτευαν το περιουσιακό στοιχείο της Μαρινόπουλος, στέλνοντας λάθος μήνυμα στους 12.000 εργαζόμενους, όπως και στα στελέχη.
Κλείνει η γνωστοποίηση με την υπενθύμιση προς το προσωπικό ότι πρέπει να διαφυλάξουν την ασφάλεια του εταιρικού οχήματος που σας έχουμε εμπιστευθεί και ο εμπνευστής κλείνει τους λογαριασμούς του, τονίζοντας ότι θα επανέλθουμε με περαιτέρω οδηγίες αναφορικά με τη διαχείριση του στόλου των εταιρικών οχημάτων.

Νίκος Θεοδωρόπουλος
ntheo@bankingnews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης