Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Energean Oil & Gas: Δεν υπάρχει καμία εταιρική, μετοχική σχέση ή συνεργασία με τον Στ. Παπασταύρου

tags :
Energean Oil & Gas: Δεν υπάρχει καμία εταιρική, μετοχική σχέση ή συνεργασία με τον Στ. Παπασταύρου
Η εταιρεία διευκρινίζει επίσης ότι απέκτησε τις μετοχές της Καβάλα Oil το 2007 και όχι το 2013, όπως εσφαλμένα αναφέρθηκε στη Βουλή
Οποιαδήποτε σχέση ή συνεργασία με τον κ. Σταύρο Παπασταύρου, διαψεύδει η εταιρεία Energean Oil & Gas, στον απόηχο των χθεσινών σχετικών αναφορών στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης των πολιτικών αρχηγών για τη διαπλοκή.
Ειδικότερα, η εταιρεία διαψεύδει οποιαδήποτε εταιρική ή μετοχική σχέση ή συνεργασία με τον κ. Σταύρο Παπασταύρου.
Η εταιρεία διευκρινίζει επίσης ότι απέκτησε τις μετοχές της Καβάλα Oil το 2007 και όχι το 2013, όπως εσφαλμένα αναφέρθηκε στη Βουλή.
Τις αγόρασε δε, από τον προηγούμενο μέτοχο, την ιδιωτική εταιρεία Regal, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και, προφανώς, ουδείς "χάρισε" στην Energean την καβαλιώτικη εταιρεία.
Όπως σημειώνεται, η Energean έχει επενδύσει περί τα 300 εκατ. ευρώ στον τομέα των υδρογονανθράκων δίνοντας, σε μία περίοδο ύφεσης για την ελληνική οικονομία, δουλειά σε 400 εργαζόμενους και εισφέροντας στα δημόσια ταμεία και στην τοπική κοινωνία της Καβάλας πάνω από 260 εκατ. ευρώ.
Συνεχίζει δε να επενδύει, καταλήγει η Energean, μέσα σε ένα τελείως αρνητικό περιβάλλον για την παραγωγή πετρελαίου που δημιουργεί η κατάρρευση των διεθνών τιμών, έχοντας ξεκινήσει ένα νέο πρόγραμμα 15 γεωτρήσεων στον Πρίνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης