Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Kleemann Hellas: Την Πέμπτη 31 Μαρτίου ανακοινώνει τα αποτελέσματα χρήσης του 2015

tags :
Kleemann Hellas: Την Πέμπτη 31 Μαρτίου ανακοινώνει τα αποτελέσματα χρήσης του 2015
Το οικονομικό ημερολόγιο του 2016 δημοσιοποίησε η Kleemann Hellas 
Την Πέμπτη 31 Μαρτίου ανακοινώνει τα αποτελέσματα χρήσης του 2015 η Kleemann Hellas, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, προς ενημέρωση των επενδυτών.
Ειδικότερα, η KLEEMANN HELLAS Α.Β.Ε.Ε ανακοινώνει, σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 και 4.1.4.3.1 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου και στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2016:
- Οι Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις 2015 και το σχετικό Δελτίο Τύπου θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.kleemann.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016.
- Η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 17 Μαΐου 2016.
- Οι Οικονομικές Καταστάσεις τριμήνου και το σχετικό Δελτίο Τύπου θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.kleemann.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Δευτέρας, 30 Μαΐου 2016.
- Οι Οικονομικές Καταστάσεις εξαμήνου και το σχετικό Δελτίο Τύπου θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.kleemann.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Τρίτης, 30 Αυγούστου 2016.
- Οι Οικονομικές Καταστάσεις εννεαμήνου και το σχετικό Δελτίο Τύπου θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.kleemann.gr) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr) μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Τρίτης, 29 Νοεμβρίου 2016.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες, αφού ενημερώσει έγκαιρα το επενδυτικό κοινό.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης