Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μνηστήρας για το Θριάσιο εκ νέου η Cosco - Ως τις 31 Μαΐου η κατάθεση δεσμευτικών προσφορών

tags :
Μνηστήρας για το Θριάσιο εκ νέου η Cosco - Ως τις 31 Μαΐου η κατάθεση δεσμευτικών προσφορών
Τουλάχιστον τρεις οι υποψήφιοι επενδυτές για το Καστέλι
Ως «μνηστήρας» για το Θριάσιο Πεδίο εμφανίζεται εκ νέου η κινεζική Cosco, η οποία έχει περιθώριο έως τα τέλη Μαϊου για να καταθέσει τη δεσμευτική προσφορά για την κατασκευή και λειτουργία εμπορευματικού κέντρο στην περιοχή.
Αυτά αναφέρει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο κυβερνητική πηγή, επισημαίνοντας ότι όλοι οι υποψήφιοι επενδυτές έχουν προθεσμία έως και την Τρίτη 31 Μαΐου για να υποβάλουν δεσμευτική προσφορά για το έργο των 250 εκατ. ευρώ.
Σημειώνεται ότι στην εν λόγω περιοχή αναμένεται να δημιουργηθεί ένα από τα μεγαλύτερα εμπορευματικά κέντρα της ΝΑ Ευρώπης.
«Ένας από τους μνηστήρες θα είναι η Cosco, αλλά πιστεύουμε πως θα υπάρξουν κι άλλες προσφορές», φέρεται να δήλωσε η πηγή του Reuters χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, κινέζος επενδυτής φέρεται να έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την κατασκευή και διαχείριση του αεροδρομίου στο Καστέλι της Κρήτης, ένα έργο ύψους 850 εκατ. ευρώ.
Οι προσφορές αναμένονται έως την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, ενώ ο κυβερνητικός αξιωματούχος επεσήμανε ότι «υπάρχουν τουλάχιστον τρία ενδιαφερόμενα μέρη».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης