Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Φέσσας (ΣΕΒ) για Σκουριές: Η κυβέρνηση να υπηρετήσει το δημόσιο συμφέρον - Χρειάζονται επενδύσεις

Φέσσας (ΣΕΒ) για Σκουριές: Η κυβέρνηση να υπηρετήσει το δημόσιο συμφέρον - Χρειάζονται επενδύσεις
Η Ελλάδα χρειάζεται τα ιδιωτικά κεφάλαια, υποστήριξε ο κ. Φέσσας 
«Καλούμε την Κυβέρνηση να συζητήσει εποικοδομητικά με την Eldorado Gold και να υπηρετήσει το δημόσιο συμφέρον, ώστε να μη χαθεί η επένδυση και να μην ζημιωθούν και άλλο οι εργαζόμενοι, η τοπική κοινωνία και η εθνική οικονομία», τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), κ. Θεόδωρος Φέσσας, στο πλαίσιο της συνάντησης που είχε με τη διοίκηση της Eldorado Gold.
Ο κ. Φέσσας υπογράμμισε πως «η Ελλάδα έχει ανάγκη από επενδύσεις, το δημόσιο χρήμα δεν επαρκεί και τα δανεικά τελείωσαν», προσθέτοντας πως «χρειάζονται ιδιωτικά κεφάλαια».
Και συνέχισε «για να έλθουν όμως, πρέπει να εκπέμπουμε σοβαρότητα, σταθερότητα και κυρίως, να καλλιεργούμε εμπιστοσύνη μεταξύ κράτους και επενδυτών.
Προπάντων να διασφαλίσουμε ότι δεν θα διώξουμε τους ελάχιστους επενδυτές, που έχουν επιλέξει να βρίσκονται στην Ελλάδα, να παρέχουν θέσεις εργασίας και να συμβάλλουν στην οικονομική της ανάπτυξη», καλώντας την κυβέρνηση «να συζητήσει εποικοδομητικά με την Eldorado Gold και να υπηρετήσει το δημόσιο συμφέρον».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης