Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Χ.Α: Τέταρτη συνεχόμενη ανοδική για την Αστήρ Παλάς και στο βάθος… αποκρατικοποίηση

Χ.Α: Τέταρτη συνεχόμενη ανοδική για την Αστήρ Παλάς και στο βάθος… αποκρατικοποίηση
Η μετοχή της Αστήρ με καλές συναλλαγές για τα δεδομένα της στις τελευταίες τέσσερις (μαζί με την σημερινή) συνεδριάσεις καταγράφει σημαντική άνοδο
Έχουν ανοίξει φαίνεται την όρεξη των επενδυτών οι προωθούμενες αποκρατικοποιήσεις από την κυβέρνηση.
Η μετοχή της Αστήρ με καλές συναλλαγές για τα δεδομένα της στις τελευταίες τέσσερις (μαζί με την σημερινή) συνεδριάσεις καταγράφει σημαντική άνοδο και οι επενδυτές βλέπουν πως μετά από αρκετούς μήνες καθυστέρησης ίσως προχωρήσει και εδώ η διαδικασία.
Βέβαια το τίμημα που είχε δοθεί είχε ανοίξει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες, αλλά σήμερα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα ισχύσουν όσα έδιναν, ήτοι 400 εκατ. ευρώ με δεδομένο ότι το ΣτΕ έχει αλλάξει τα δεδομένα αναφορικά με τη δόμηση.
Όπως και να έχει υπάρχει σημαντική αξία στη μετοχή, γιατί δεν υπάρχουν εκτάσεις πολλές σαν και αυτή και γιατί τα περιθώρια βελτίωσης των αποτελεσμάτων μετά από καλές επενδύσεις είναι τεράστια. Τώρα αποτιμάται στα 175 εκατ. ευρώ μετά το +4,96% που έχει γίνει με 8 χιλ. τεμάχια. Η μετοχή στις 15/12 ήταν στα 2,12 ευρώ. Υπάρχει δηλαδή άνοδος άνω του 25%, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας έχει γίνει στις 4 τελευταίες συνεδριάσεις. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης