Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΓΕΝΟΠ: Οργή προκαλεί η παρέμβαση του Κ.Μητσοτάκη για το ασφαλιστικό των εργαζομένων και το μέλλον της ΔΕΗ

ΓΕΝΟΠ: Οργή προκαλεί η παρέμβαση του Κ.Μητσοτάκη για το ασφαλιστικό των εργαζομένων και το μέλλον της ΔΕΗ
Τι λέει η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
"Έκπληξη, αγανάκτηση και οργή προκαλεί η νέα παρέμβαση του Κ.Μητσοτάκη για το ασφαλιστικό των εργαζομένων και το μέλλον της ΔΕΗ, λίγες ημέρες μετά την ανάλογη επίθεση του Στ. Μάνου", όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.
Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της ΓΕΝΟΠ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ) όπως και ο κ.Μάνος (πολιτευτής της Δράσης), χωρίς να κρύβουν την εμπάθεια που τρέφουν προς τη ΓΕΝΟΠ και τους εργαζόμενους,στη ΔΕΗ επανέρχονται (19/6/2015) με εχθρική παρέμβαση και με δήλωσεις που στρέφονται ενάντια στον ασφαλιστικό φορέα και το μέλλον της ΔΕΗ: «Να καταργηθεί η ετήσια επιχορήγηση του ταμείου ασφάλισης προσωπικού ΔΕΗ και κάλυψη των κενών από την πώληση της «μικρής ΔΕΗ», με δημοσιονομικό όφελος 600 εκατ. ευρώ».
Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ σημειώνει ότι «με ξεκάθαρες θέσεις και επιχειρήματα καταγγέλλει την προσπάθεια συκοφάντησης και στοχοποίησης των εργαζομένων και συνταξιούχων της ΔΕΗ υπενθυμίζει στους κ.Μητσοτάκη και Μάνο».
Παράλληλα ενημερώνει τους πολίτες για άλλη μια φορά, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «ο Ν.2773/99 υπερψηφίστηκε στη Βουλή των Ελλήνων από το ΠΑΣΟΚ, τη ΝΔ και τον τότε Συνασπισμό.
Ήταν κύρωση της σύμβασης μεταξύ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και Ελληνικού κράτους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης