Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στις 30 Μαρτίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Τέρνα Ενεργειακή

Στις 30 Μαρτίου η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Τέρνα Ενεργειακή
Δεν διανέμει μέρισμα για το 2014
Στο πλαίσιο της ορθής και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα άρθρα 4.1.2 & 4.1.4.3.1. του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ ανακοινώνει το Οικονομικό Ημερολόγιο έτους 2015:
- Ανακοίνωση Ετησίων Οικονομικών Αποτελεσμάτων 2014 και ανάρτηση της Ετήσιας Οικονομικής Έκθεσης της χρήσης 2014, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, στις ιστοσελίδες της Εταιρείας (www.terna-energy.com) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr): Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015, μετά το κλείσιμο της Συνεδρίασης του Χ.Α.
- Ετήσια Ενημέρωση Αναλυτών: Πέμπτη 2 Απριλίου 2015
- Ετήσια Γενική Συνέλευση : Τρίτη 28 Απριλίου 2015
Το Διοικητικό Συμβούλιο θα υποβάλει πρόταση προς την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων για μη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2014, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 3 του Α.Ν. 148/1967.
Σημειώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο προτίθεται να προτείνει στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την επιστροφή κεφαλαίου στους Μετόχους. Στην περίπτωση κατά την οποία ληφθεί σχετική απόφαση, ως ημερομηνία αποκοπής ορίζεται η Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015, ημερομηνία προγενέστερη της ημερομηνίας λήξης των Σ.Μ.Ε επί δεικτών στους οποίους συμμετέχει η μετοχή της Εταιρείας μας. Δικαιούχοι Επιστροφής Κεφαλαίου θα είναι οι Μέτοχοι της Εταιρείας που είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία Σ.Α.Τ. της Τρίτης 14 Ιουλίου 2015 (record date) και ως ημερομηνία έναρξης καταβολής επιστροφής Κεφαλαίου ορίζεται η Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015. Η επιστροφή κεφαλαίου θα καταβληθεί μέσω Τραπέζης η οποία θα πιστώσει τους λογαριασμούς των Χειριστών. Λεπτομέρειες θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωση της Εταιρείας.
Επισημαίνεται ότι η επιστροφή κεφαλαίου τελεί τόσο υπό την έγκριση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων όσο και εν συνεχεία των αρμοδίων Εποπτικών Αρχών και η έναρξη καταβολής επιστροφής κεφαλαίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 4 του Κ.Ν.2190/20, δεν μπορεί να γίνει πριν την παρέλευση τουλάχιστον 2 μηνών από την τελική εγκριτική απόφαση.
Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις προαναφερόμενες ημερομηνίες αφού πρώτα ενημερώσει έγκαιρα το Επενδυτικό Κοινό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης