Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Alpha Trust: Αλλαγή επωνυμίας από τις 9 Φεβρουαρίου

tags :
Alpha Trust: Αλλαγή επωνυμίας από τις 9 Φεβρουαρίου
Προστίθεται ο διακριτικός τίτλος «ALPHA TRUST»
Από τις 9 Φεβρουαρίου του 2015, αλλάζει στο Χρηματιστήριο Αθηνών η επωνυμία της Αlpha Trust σε «ALPHA TRUST Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων».
Ειδικότερα, η Alpha Trust ανακοίνωσε ότι στις 29/5/2014 η Τακτική Γενική Συνέλευση μεταξύ των άλλων θεμάτων, αποφάσισε, στο πλαίσιο της διεύρυνσης του σκοπού της, την αλλαγή της επωνυμίας της σε «ALPHA TRUST Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων» και την προσθήκη διακριτικού τίτλου «ALPHA TRUST».
Στις σχέσεις της προς τους αλλοδαπούς η επωνυμία της εταιρείας θα αποδίδεται σε πιστή μετάφραση ως εξής: «ALPHA TRUST Mutual Fund and Alternative Investment Fund Management S.A.».
Το Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας με την με αριθμ. Πρωτ. 3790/14-1-2015 απόφασή του ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της εταιρείας.
Η Επιτροπή Εισαγωγών και Εταιρικών Πράξεων κατά τη συνεδρίασή της, την 5/2/2015 ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.
Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της εταιρείας, ορίζεται ότι από τις 9/2/2015, η επωνυμία της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «ALPHA TRUST Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων» και ο διακριτικός της τίτλος ορίζεται ως «ALPHA TRUST».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης