Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Revoil: Συνεχίζει την επέκταση του δικτύου της – Προστέθηκαν 6 νέα πρατήρια καυσίμων

tags :
Revoil: Συνεχίζει την επέκταση του δικτύου της – Προστέθηκαν 6 νέα πρατήρια καυσίμων
Τα πρατήρια βρίσκονται σε Καρδίτσα, Εύβοια, Τρίκαλα, Αταλάντη, Ζάκυνθο και Χαϊδάρι
Συνεχίζεται σταθερά η αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας εμπορίας πετρελαιοειδών Revoil, η οποία στο πλαίσιο της διεύρυνσης του δικτύου πωλήσεών της ανακοίνωσε την ένταξη έξι νέων πρατηρίων υγρών καυσίμων στο δίκτυο πρατηρίων της.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρώτο πρατήριο βρίσκεται στον Κόμπελο στο νομό Καρδίτσας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση Τσιοπούλου Αρετή (υποκατάστημα 1), το δεύτερο βρίσκεται στη διεύθυνση Αβαντών 7 στην Ιστιαία του νομού Εύβοιας και λειτουργεί υπό την επωνυμία Βούλγαρης Ιωάννης & Υιός Ο.Ε..
Το τρίτο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Λογγάκι του νομού Τρικάλων και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κυρίου Κωτούλα Παναγιώτη, ενώ το τέταρτο βρίσκεται στη διεύθυνση 1ο χλμ. Αταλάντης – Σκάλας στην Αταλάντη του νομού Φθιώτιδας και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του κυρίου Memlika Altin.
Παράλληλα, το πέμπτο πρατήριο βρίσκεται στην περιοχή Γαϊτάνι του νομού Ζακύνθου και λειτουργεί υπό τη διεύθυνση της κυρίας Πυλαρινού Γεωργίας και τέλος, το έκτο βρίσκεται στη διεύθυνση Λεωφόρος Αθηνών 151 στο Χαϊδάρι του νομού Αττικής και λειτουργεί υπό την επωνυμία Παρνασσά Ειρήνη (υποκατάστημα Γ').
Η REVOIL, σημειώνεται στην ανακοίνωση, πρώτη πανελλαδικά, ενέταξε από την 1η Φεβρουαρίου 2008 στο πρόγραμμα συνεργασίας που διατηρεί από τις αρχές του 2005 με το Ε. Μ. Πολυτεχνείο στο δίκτυο πρατηρίων με τα σήματά της και τους ποσοτικούς ελέγχους.
Οι Ποσοτικοί Έλεγχοι, στο σύνολο του δικτύου πρατηρίων με τα σήματα REVOIL, διενεργούνται με την εγκεκριμένη μονάδα μέτρησης βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας, με τη λήψη δείγματος από την αντλία και με τη μέθοδο της λιτρομέτρησης.
Επίσης οι οδηγοί προμηθεύονται τα λιπαντικά revolution, υψηλής απόδοσης που υπερκαλύπτουν τις απαιτήσεις των σύγχρονων προδιαγραφών όπως αυτές καθορίζονται από τους Διεθνείς Οργανισμούς και τους μεγαλύτερους κατασκευαστές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης