Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intracom Defense: Συμφωνία με Boeing για τον εκσυγχρονισμό των αεροσκαφών AWACS του NATO

Intracom Defense: Συμφωνία με Boeing για τον εκσυγχρονισμό των αεροσκαφών AWACS του NATO
Το έργο της IDE αφορά εξειδικευμένα υποσυστήματα των αεροσκαφών AWACS, ανέρχεται σε 2,5 εκατ. δολάρια και οι παραδόσεις θα ολοκληρωθούν στα μέσα του 2017
Στην υπογραφή συμφωνίας συμμετοχής στο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των αεροσκαφών έγκαιρης προειδοποίησης AWACS του ΝΑΤΟ, με την Boeing, προχώρησε η Intracom Defense Electronics (ΙDE) στο πλαίσιο διεθνούς διαγωνιστικής διαδικασίας
Το έργο της IDE αφορά εξειδικευμένα υποσυστήματα των αεροσκαφών AWACS, ανέρχεται σε 2,5 εκατ. δολάρια και οι παραδόσεις θα ολοκληρωθούν στα μέσα του 2017.
Το πρόγραμμα αναβάθμισης CNS/ATM (Communication, Navigation, Surveillance/ Air Traffic Management) αφορά τον εκσυγχρονισμό του θαλάμου διακυβέρνησης του αεροσκάφους (cockpit), παρέχοντας σύγχρονες δυνατότητες επικοινωνίας, πλοήγησης, παρακολούθησης, καθώς και διαχείρισης της πτήσης και το μετατρέπει σε αεροσκάφος πολλαπλών αποστολών.
Το πρόγραμμα διαχειρίζεται η υπηρεσία NAPMA του NATO (NATO Programme Management Agency) και η Boeing είναι ο κύριος ανάδοχος του προγράμματος, ο αρχικός σχεδιασμός του οποίου προβλέπει την εφαρμογή του και σε άλλα αεροσκάφη έγκαιρης προειδοποίησης του ιδίου τύπου.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης