Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ανοίγει ξανά το Athens Ιmperial η Viohalco - Σε συζητήσεις με τρεις επενδυτές

Ανοίγει ξανά το Athens Ιmperial η Viohalco - Σε συζητήσεις με τρεις επενδυτές
Το Athens Imperial είχε διακόψει τη λειτουργία του στις 31 Μαΐου 2012
Προσπάθειες για να αναστηθεί εκ νέου το ιστορικό ξενοδοχείο Athens Imperial στην Πλατεία Καραϊσκάκη καταβάλλει ο Όμιλος Viohalco.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ο Όμιλος βρίσκεται σε συζητήσεις με τρεις υποψήφιους μισθωτές χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη συμφωνία.
Το Athens Imperial είχε διακόψει τη λειτουργία του στις 31 Μαΐου 2012 λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η διαχειρίστρια εταιρεία της «Ελληνικής Τουριστικής» του ομίλου Δασκαλαντωνάκη.
Όπως αναφέρουν στελέχη της αγοράς, οι όποιες αποφάσεις για τη μίσθωση του ξενοδοχείου από τη Viohalco δεν θα είναι βιαστικές, καθώς ο κλάδος του τουρισμού αποτελεί πλέον έναν από τους πιο προσοδοφόρους τομείς της ελληνικής οικονομίας, προσφέροντας υψηλές μακροπρόθεσμες προοπτικές.
Άλλωστε οι λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση να ανοίξουν εκ νέου οι πόρτες του ξενοδοχείου τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι γιατί η συγκυρία μοιάζει ιδανική.
Τόσο η φετινή πορεία του ελληνικού τουρισμού όσο και οι προβλέψεις για τα επόμενα χρόνια καθιστούν επιτακτική την ανάγκη νέων επενδύσεων στον τουρισμό.
Ειδικά σε ό,τι αφορά την περιοχή του κέντρου πολλοί επιχειρηματίες το τελευταίο διάστημα έχουν «επανατοποθετηθεί» στο εν λόγω ζήτημα, ενώ αρκετές επενδύσεις έχουν γίνει, αλλάζοντας ριζικά την εικόνα κάποιων σημείων όπως για παράδειγμα της πλατείας Ομονοίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης