Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Άκτωρ: Δεν κηρύχθηκε έκπτωτη από οδικό έργο στη Βουλγαρία – «Ατυχείς» οι δηλώσεις της Βουλγάρας Υπουργού Μεταφορών

Άκτωρ: Δεν κηρύχθηκε έκπτωτη από οδικό έργο στη Βουλγαρία – «Ατυχείς» οι δηλώσεις της Βουλγάρας Υπουργού Μεταφορών
Σύμφωνα με την Υπουργό Μεταφορών της Βουλγαρίας το έργο θα έπρεπε να ολοκληρωθεί τον περασμένο Μάρτιο...
Δεν κηρύχθηκε έκπτωτη από το οδικό έργο στην Βουλγαρία, συνολικού ύψους 28,7 εκατ. ευρώ, η Άκτωρ, όπως υποστηρίζουν στο www.bankingnews.gr πηγές του ελληνικού κατασκευαστικού Ομίλου, ενώ όπως αναφέρουν το έργο εκτελείται κανονικά και έχει ήδη υπογραφεί συμπληρωματική σύμβαση.
Το θέμα προέκυψε μετά από δηλώσεις της πρώην Βουλγάρας Υπουργού Μεταφορών, Nikolina Angelkova, η οποία έχει απομακρυνθεἰ από τη θέση της και ανέλαβε τη θέση της Υπουργού Τουρισμού.
Το έργο αφορά την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου «STRUMA τμήμα LΟΤ-4, Σαντάνσκι - Κούλατα» ο οποίος προβλέπει κλειστό αυτοκινητόδρομο με δύο λωρίδες κυκλοφορίας και μια έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ) ανά κατεύθυνση συνολικού πλάτους καταστρώματος 25 μ. σε μήκος 15 χλμ. και την παραλλαγή της διαδρομής της υφιστάμενης σιδηροδρομικής γραμμής σε μήκος 4 χλμ.
Η Nikolina Angelkova σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε αναφέρει ότι θα ζητούσε αποζημιώσεις από την εταιρεία, καθώς το έργο έπρεπε να είχε παραδοθεί τον Μάρτιο του 2014, κάτι το οποίο δεν συνέβη.
Όπως υποστήριξε, από το σύνολο του έργου έχει υλοποιηθεί μόνο το μισό, παρά το γεγονός ότι δόθηκαν δύο ακόμη παρατάσεις, η πρώτη κατά 200 μέρες και η δεύτερη κατά 52 μέρες ες εξαιτίας των βροχοπτώσεων του καλοκαιριού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης