Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

ΥΓΕΙΑ: Έληξε αυτοδίκαια η διαχείριση λειτουργίας του Ερρίκος Ντυνάν, μετά την ολοκλήρωση του πλειστηριασμού

tags :
ΥΓΕΙΑ: Έληξε αυτοδίκαια η διαχείριση λειτουργίας του Ερρίκος Ντυνάν, μετά την ολοκλήρωση του πλειστηριασμού
Στη θυγατρική της Τραπέζης Πειραιώς, την εταιρεία ΗΜΙΘΕΑ ΑΕ πέρασε το Ερρίκος Ντυνάν, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό από τα τέλη Σεπτεμβρίου
Την αυτοδίκαιη λήξη της διαχείρισης λειτουργίας του «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ», που είχε συμφωνηθεί με το ομώνυμο μη-κερδοσκοπικό Κοινωφελές Ίδρυμα, ανακοίνωσε σήμερα το ΥΓΕΙΑ, μετά την ολοκλήρωση του σχετικού πλειστηριασμού.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία ευχαριστεί την Τράπεζα Πειραιώς το Δ.Σ του «Ερρίκος Ντυνάν» καθώς και όλα τα Στελέχη και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου για την άριστη και εποικοδομητική συνεργασία που είχαν καθ΄ όλη την περίοδο της παροχής των σχετικών υπηρεσιών.

Τι είχε αναφέρει πρόσφατα το www.bankingnews.gr
Στη θυγατρική της Τραπέζης Πειραιώς, την εταιρεία ΗΜΙΘΕΑ ΑΕ πέρασε το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, μετά τον πλειστηριασμό που έγινε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.
Το ποσό της εξαγοράς ανέρχεται περίπου στα 115 εκατ. ευρώ.
Κατά τις πληροφορίες, η θυγατρική του ομίλου της τράπεζας Πειραιώς, υπό τον έλεγχο του οποίου είχε περάσει το νοσοκομείο, συμμετείχε στον πλειστηριασμό, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία και ανάπτυξη του νοσοκομείου, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον από πλευράς επενδυτών από τον χώρο της υγείας.
Στόχος της Πειραιώς είναι όταν βρεθεί υποψήφιος αγοραστής από τον χώρο της υγείας το νοσοκομείο να πωληθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης